Zeliha66 gevezeyazar1 bana dişçim yarım cay bardagı ılık suyun içine 1cay kasigi karbonat 1 cay kasigi tuz atip gargara yap dedi
AygyulSina gevezeyazar1 doktora git bekleme. Dun sabah iltihapli bir disim cekildi 36 haftadayik 2 gun dis agrisi cektim cok zordu inana bana bi dis hekimine git
melektb gevezeyazar1 canim bende de ayni sey vardi dislerimi fircaladim agridikca sonra da karanfil koydum agriyan yere uyusturuyor agrisini birazcik aliyor
Sndlmn Tuzlu suyla gargara yapabilirsiniz ama normal gargaraları kullanmamanız gerekir. Bir de o bölgeyi iyi temizleyinki birikmeler enfeksiyon tetiklemesin
gevezeyazar1 Sndlmn çok zorlanıyorum mahvoldum yutkunamıyorum bişey yiyemiyorum 😭 ama hastaneye de gitmek istemiyorum anlayışsız biri anlamadan dinlemeden iğne yapmaya flan kalkar bebeğe bi zarar gelmesin
gevezeyazar1 Zeliha66 aaay Allah senden razı olsun arkadaşım bi kaç gündür dediğini yapıyorum o kadar rahatlattı ki beni çok saol valla yazmak istedim teşekkür edeyim dedim 🤲😇
gevezeyazar1 AygyulSina ben 27 haftalık hamileyim ağrı yok sadece ağzımı açamıyorum acısından ve yutkunamıyorum 😭
AygyulSina gevezeyazar1 valla git derim daha kotu olursa dayanamazsin agrisima. Yazik yavrunda hiseder senim aci cektigini. Ben cok ağladım o dis agrisindan kimsede ceksin istemem hele hamile iken
AygyulSina gevezeyazar1 morfin vermicekler cnm bitkisel anesteziler var yuzde yuz uyusturmuyor ama bebege bir zarari yok bana oyle vuruldu ki ben yurtdusunda yasiyorum burda oyle bir risk alamazlar
AygyulSina gevezeyazar1 gidip konusucaksin morfin denilmiyor ona zaten olmadi gidip kadin doktorunlada konusucamsin