humeyrasmother Oradaki kızlar ölü sanırım cevap yazan yok vallahi pazartesi adet olmam gerekiyordu olmadım pko var ilaç dışında nasıl adet olabilirim geciktikçe şişiyorum diyetteyim ilaçsız nasıl olurum hem diyetini etkilemicek (kesinlikle hamile olamam eşim olur ben olamam)
Bartumommyyy humeyrasmother bende pko var kimi zaman adet gecikmem olurdu tarlusal kullanırdım ilaçsız nasıl olunur bilmiyorum
Bartumommyyy humeyrasmother Şuan gebeyim 34 haftalık açıkçası olmadığımda ilaç dışında birşey yapıyormuydum pek de hatırlayamıyorum 😅
Sevvalll42 humeyrasmother hahaha tövbe tövbe hiç çocuğunuz varmı ondanmı öyle dedin eşim olur ben olamam diye 🤣
humeyrasmother Sevvalll42 9 buçuk aylık kızım var tüp bebekle eşim kaynaklı olduğu için 5 sene olmayıp tüp bebekten sonra imkansız o yüzden
emir_01 humeyrasmother maydonoz suyu icebilirisniz buyuklerden oyle duyardim hep sokturur derlerdi bide ozel degilse ne sorunu vardi esinizin bizimde olmuyorda
cokbilmismom Civam perçemi var aktardan alın, suyu kaynatın bu otun üzerine döküp 5dk demleyin için sabah akşam, benim ikinci güne kesin getiriyordu. Pko var bende de