Edaa01 Eski hurafeleri hepimiz biliyoruz önceden denemiş ve bebişlerinizin cinsiyeti beli olan anneler yazabilirmi doğru tutmuş olan varmı😄 buradan hepimiz ögrenmiş oluruz
Mevlude_Sahin Edaa01 O tarz şeyler bende işe yaramadı 😂 ilk gebeliğimde canım aşırı ekşi çekiyordu limonu kesip yiyordum oğlum oldu, bunda da hep tatlı hep Tatlı dedim bende ters herhalde bu kız dedim ama erkek 😅. Çin takvimi falan değil ama bende kan yenileme testinde doğru çıkmıştı erkek diyordu
Edaa01 Mevlude_Sahin yorumun icin teşekkürler cnm bende yüzük daire ciziyor dedigin kan yenilenmesinde de bakmıştım ondada en son benim kanım yenilenmiş cıkıyor ama dogruluk nedir bilmiyorum 😁
Mevlude_Sahin Edaa01 Çin takvimleri hep kız diyordu garip bende seviniyorum 😂 bir oğlum var birde kızım olacak diye cinsiyeti öğrendikten sonra bakayım dedim doğru çıktı bir çok kişisinde doğru çıktı diye okumuştum
Edaa01 Dygu1122 bak demekki o tutmuş😄😄 benimde oglumda tuttu bundada kiz diyor inşallah saglikli bir kizim olur rabbim gönlümüze göre versin inşallah
Mevlude_Sahin uykusuz1parol Google kan yenileme cinsiyet yazın. Anne baba doğum tarihi ve regli gününüzü girip çıkan sonuca bakabilirsiniz
Leyladua Çin takvimi, kan yenileme,rus takvimi, yüzük testi bildiğiniz ne varsa hepsine kız çıkıyordu ama oğlum olucak😄