Mavidunyamm Rumeysaglnin Önceki gebeligimde benimki de 24 ten 34-35 e kadar makat gelişti sonra döndü 🥰 daha zamanı var dönmek için 🤭
hunilimom Rumeysaglnin dur Bismillahirrahmanirrahim daha çok küçük çok.pozisyon değiştirir benim büyük 36+4 de döndü küçük 27 de döndü komşumun gelini de 36 da baş gelişti 37 de makat olmuş 38 de yine baş geliş olmuştu 😂 döner daha endişe etme
tugcesakzci Rumeysaglnin haftanız daha çok küçük dönüp dönmeme kararı için. 40. Haftada dönen bebekler var. Merak etme canım dönecektir
Medineuyanik Rumeysaglnin benimde makat geliş şuan canım 32+1 deyiz , doktorum son ana kadar her an dönebilir takma kafana demişti 🙄
Ef1001 Daha zaman var hafta ilerledikçe bebek buyudukcs yeri daraldığı için dönme ihtimali azalıyor, benim en baştan beri makat gelişti 36 hafta bitti hala aynı artık dönmez diyerek hafta sonu sezeryan günü alacağız 🩷
LamiyaCetinkaya Rumeysaglnin benimki o haftada yan duruyordu 😂😂😂 en son 28de makat duruşa geçmişti, şuan 30+5iz daha 2 hafta var randevuya hiç takmıyorum dönerse döner yani napalım😁
Dilan_55 Rumeysaglnin daha çok erken doktorunun doğum konuşması için ben 32 haftadayim daha yeni döndü bebek son anda dönen bile var
rabiaozcans Rumeysaglnin oha doktorunuz bi sakin olsun hahaha çok erken ya, benimki 31. haftadan sonra tam olarak baş aşağı döndü, sonra da hiç değişmedi. ondan önce sürekli değişiyordu yani😁