esraaygun 30 haftalığız kızım sezeryan olduğu için oğlumda sezeryan olacak siz kaç haftalıkken belli olmuştu tarih Sabırsız bir anneyimde🫣😄
1cocuklumom esraaygun 10 şubattan sonra 17 şuabtaa kadar istediğimiz günü seçeriz dedi doktorum 30+4 üm
miray_85 esraaygun benim 1.5 ay öncesinden belliydi tarihi ben seçtim hatta o sekilde de doğumum gerçekleşti 😊
esraaygun 1cocuklumom kızım gibi doğumu olursa eğer 16 şubat kızım 38 haftalık dünyaya gelmişti şimdi sezeryan olacağımı bildiğim için sabırsızlanıyorum 😃
Fatossc esraaygun aslında öyle geliyor canm inan çok çabuk geçiyor 🥰 ilk bebekse ondan öyle geliyor olabilir 😊
Tazeanne68 esraaygun ahh ahh biz napalim daha 24+5 iz 30 olmayı bekliyorum sabırsızlıkla sonra sayılı günler inşallah
esraaygun Fatossc ikinci bebeğim bu seferki hamileliğim neden öyle bilmiyorum ama sanki zaman hiç geçmiyo
Fatossc esraaygun insallh canm netleşir insan merk edince hangi gün olucak diye oda stres yapiyo valla
muzlukekkkk1235_ esraaygun bende tam 30+0 dayım doktorum dün 16 yada 17 Şubat dedi sezeryan için bir sıkıntı olmazsa
Hatice--- esraaygun biz 24+2 olduk bende kızımda sezaryen oldum oğlumda aynı şekilde doğacak bildiğim kadarıyla 36 37 haftalar arasında gün veriliyor duruma bağlı 38 39 arasında alıyorlar
esraaygun miray_85 şimdiye kadar herşey normal gidiyor bakalım kontrolde ne dicek 32 de çalışır raporu alacam belki söyler bi tarih
babyme_ay esraaygun dr bana da 38+5 gibi alırız dedi de acaba 39+1 i bekletir mi sizce kızlar doktoru böyle bekleyebiliriz diyen var mı? Niye 39u geçirmiyorlar acaba
Ebrarbusramelekler Daha 5 haftalığımm yolun çeyregindeyim😃 Rabbım sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin Rabbım sizlerde kolay doğumdan geçirmeyi nasip etsin dualarım hamiş annelerle 🫠❤️👼🥹