Ceydanur12 Herkese öncelikle iyi geceler hamişler 34 hafta anneleri durumuz nasıl ağrılar,tekmeler,gece uyanmaları bizde bugün 34+0 olduk özet geçeyim benim erken doğum riskim var sizler nasılsınız
Doga125 Ceydanur12 34+4 olduk sürekli tuvalete gidiyorum gece 6 7 kere uyanıyorum ve kasıklarım cok ağriyor yatarken sağdan sola dönmek çok zor 😔
Denizs16 Ceydanur12 32 haftalık olduk bizde karnım çok çıkmamasına rağmen gece dönerken aşırı zorlanıyorum midem yanıyor ev işi yaparken yoruluyorum haliyle normal tabi sabredeceğiz
2cocukluu-annee Ceydanur12 biz de 35+5 olduk agrilar oluyo arada bi de kizcem masallah agirlik yapiyo yururken zorlaniyorum o yuzden.onun disinda bu ara midemi usuttum sanirim surekli ishal gibi bi agri ve mide bulantisi var onun disinda gunleri sayiyoruz bakalim 39. Haftada sezeryan olucaz ama bana daha erken gelicekmis gibi geliyo
Sdagnckscu Ceydanur12 33+4 2 gündür nstde düzenli sancı cıkıyor suandada ağrım var 😕 Vaktiyle gelsin meleklerimiz inşallah 🤲🏻🥹
Papatya81 33+6 yim suan tam surekli tuvaletim var gibi cocuk baski yapiyor yavastan agirlasmayada basladim ve asiri mide yanmam var
Ceydanur12 Papatya81 aynen benimde ters duruşlu direk aşağıma baskı yapıyor korkutuyor Allah yardımcımız olsun inşallah 🙏
Ceydanur12 Doga125 öyle geceler haram modu açıldı benim 30. Haftamdan beri uyku düzenim yok herşeyin hayırlısı sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah
Ceydanur12 Denizs16 kendinizi çok yormayın ani veya ters hareket etmemeye çalışın aman Erken doğum Allah korusun kendinize dikkat edin
Miracinannesi_1824 Biz de 34+0 olduk bugün.Giderek ağırlaştık artık bel ağrıları kasılmalar uykusuzluk vs. günler geçiyor ama kavuşma heyecanı hepsini bastırıyor tabiki çok şükür.Allah bekleyen herkese tattırsın bu duyguyu.🤲🏻🖤
Ceydanur12 2cocukluu-annee mide bulantısı mideye yapılan baskıdan olabilir çok yemek yememeye çalış yani sık sık ama az ye bende ağırlaştım dönemiyorum ve benim karnım küçük sürekli sertleşiyor
Ceydanur12 Sdagnckscu amin inşallah sağlıklıca kucağımıza alırız en azından 36. Haftayı görmek size de dua edicem durumu bizim gibi olan bütün hamilelerin Allah yardımcısı olsun inşallah 🙏