Merv2111 Ilık süt soğuk süt salata muz maden suyu hepsini denedim ama 10 dakika geciktiriyor sonra hooop en başa dönüyoruz geceleri bebeğimin hareketinden mide yanmasından uyuyamıyorum gündüzleri de mide yanmalarım devam ediyor 2 gündür
Ceydanur12 Merv2111 canım süt içme sütte de asit var yoğurt yemeye çalış gaviscon doktorun öneriyorsa kullan onun dışında yapacak bişey yok bebiş hareketli olunca mide yanması çok oluyor yatmadan 2 saat öncesine kadar bişey yememeye çalış 😇
Zulalg Merv2111 gaviscon, rennie duo şurup veya lansor. Başka bişey kurtarmıyor beni. Lansor içiyorum bir süredir sadece. Gaviscon kesmiyor
Zuhal87 Granny Smith adıyla satılan yeşil elmalar bana çok iyi geliyordu , mide yanmamı uzun süre kesiyordu , onun haricinde gaviscon şurup da işe yarıyor.
Morlavanta1 Rennie duo yazdı doktorum günde 3 kere çok iyi geliyor onun dışında soğuk süt, yoğurt iyi geliyor. Sabahları bir tatlı kaşığı tahin yediğim zaman da yanmam çok az oluyor.
Merv2111 Ayyy elmayı denedim baya etkisi oldu yine de var tabi ufaktan bir his ama uyutmayacak kadar değil
Aliefezeyno Merv2111 merhaba peki kusuyor musunuz.Bende renne sizin dedikleriniz denedim yok geçmiyor en çok gece oluyor tam da yatamıyorum dik yatiyirum. Hafta bir gün falan daha fazla dayanamayıp kusuyorum öyle rahatlıyorum. Şu an 28 haftalik
Merv2111 Aliefezeyno merhaba yok canım kusmam olmuyor benim 2 gündür gündüzleri de yanıyordu geceleri 2ye katlıyordu ilaç kullanmak istemediğim için hepsini denedim belli zaman geçince yine aynı yere dönüyorduk ama meyve beni baya rahatlattı beni elma armut gibi