Songul-12 29 hafta kontürolümde bebeğimin kilosu 1244 gram karın çevresi küçük dedi doktor 27 hafta ile uyumluymuş bu durumu yaşayan varmı bi sorun olurmu
Deletedmom_85 Songul-12 30.haftada randevum vardı 1450 Gr çıktı. Doktor karın çevresi 1 hafta geride dedi. 2 haftaya kadar normalmiş sonrası sıkıntı dedi. Protein ağırlıklı beslen dedi. Her gün düzenli besleniyorum kilo aldıracak şeyler yiyorum. 2 hafta sonra gel demişti kontrol için. İnşallah haftalarini yakalarlar🥲
Nur5516 Songul-12 28+ 3 1200 37 cm Çok bi farkı yok merak etmeyin beslenmenize dikkat edin doğuma kadar yakalar ölçümlerini
Songul-12 Deletedmom_85 bana beslenme ile ilgili hiç bişey söylemedi 1 hafta sonra gel tekrar dedi perşembe gidicem bakalım
Deletedmom_85 Songul-12 balık çok kilo aldirirmis bebeklere aynı sekilde kaşar, yumurta, ceviz, muz da aklında olsun bende bunları bol bol tüketmeye çalışıyorum
Minigiim-vebenn52 Beslenmeye dikkat edin öğün atlamayın yeşil mercimek yiyin karın çevresi haftasını yakalar
Kahramankentli 30+5 ikiz gebelik 1450 gr ikisi de aşağı yukarı dün kontrolüm vardı iyi dedi doktor yeşillik ceviz muz haşlanmış yumurta hergün mutlaka yiyorum