Smyye0303 Naviber normal ymutladigin için ağrır bendede her ay öyle olurdu bide akıntı gelirdi bilirdim yumurtlama zamanı olduğunu
Sedoliko Naviber bende de aynı durum var , önce sol kasığım ağrıdı 4-5 gün boyunca , 2.defa yumurtladım sağa geçti ağrılarım. Şimdi ikisi de ara ara ağrıyor değişik bir şekilde. Bat 24, test yaptım bu sabah maalesef negatif. Beklemedeyim bende 🤷🏻♀️
Naviber Neden oluyor acaba? Yumurtalama günlerini değerlendirdik. Gebelik olunca mı böyle oluyor acaba. Daha çok erken takıntı yapıp umutlanmak da istemiyorum .
Ebruebos Yumurtlamadan oluyor kasık batması ama yerleşme olunca da oluyor batma. İlk hamileliğimde kasıklarım ağrıyordu hep.
Birbebekumudu Naviber bende de 16 Aralık yumurtlama gördüm 4 günü değerlendirdim ve yumurtlamadan sonra rahmimde sizlama ara ara kasik ağrısı ve karın ağrısı oluyor
Birbebekumudu Naviber hala ağrın devam ediyormu canım benim de 6 gün oldu hala kasiklarimda ve alt karında sizlama var
Ebruebos Birbebekumudu bende 18 ine gördüm yumurtlama o günden beri kasıklarım ağrıyor baskı hissediyorum 2 gündür de belim ağrıyor 🙃 ama emin olamıyorum. Erken öğrensem güzel olur kaybım olduğu için pıhtılaşma çıktı iğne kullanmam gerek.
Birbebekumudu Ebruebos bende de öyle ya ara ara sizlama gibi oluyor kasik agrisi gibi değil sanki gerilip sizlama yapiyor
Naviber Birbebekumudu adet günüme daha çok var. 10 gün sonra test yaparım. İnşallah ikimizin de olumlu sonuçlanır.