Hatice--- Sealemdar 50 kiloyla hamile kalmıştım ben 78 le doğum yaptım 58 kiloya düştüm herhangi bisey de yapmadın öyle devam ettik oğlusu bekliyoruz bakalım iştahım kizimdaki gibi değil son aylarda değişir büyük ihtimalle ama ilk haftalarda az almak işimize yarıyor 😂 Bence 5 kiloya dua et neler var neler 😁
Beyzab95 Hatice--- ben çok aldım 3.5 haftadır 4 kilo verdim sabit devam ediyorum şeker çıktı ondan yiyemiyorum 🥲 bu kilolarım gider mi bir tık sinirim bozuluyor 🙄🥲
Hatice--- Beyzab95 gidiyor inan ben yememe rağmen verdiysem düşün yani hepsi geçici şeyler tek sorun kilo olsun sağlıkla gelsinler bebisler de başka bisey istemem 🥲🤲🏻
Kanalize Sealemdar çok iyi şapka çıkarıyorum 😁😁🫶🏻 sonrasında kaç kilo verdiniz 70’le başladım 76 ile doğum yaptım şuan 66’yım☺️
Sealemdar Kanalize vermedim henüz alıyorum hala 😂 20 li haftalar da 5 kilo verdim onu geri topladım yemek yiyemiyordum bulantıdan aslaaa, 30 haftadan sonra 5 kilo almışım doğurana kadar daha da alırım 🥹😂 sen de çok almamışsın bide vermişsin ana kilondan da 🤭
nunusmom Sealemdar bnmde bu gebeliğimde iştahım baya açık öyle böyle değil ama minyon biri oldugumdan midem küçük oldugundan çok yiyemiyoeum 😭 40 kg ile hamile kalmıştım şimdi 24+5 haftalık hamileyim 48 kg oldum 😇
Esranur049_ FatmaE bende ilk gebeliğimde. O kadar çok almıştım çünki herşey yiyordum bundada herşey gözümde karardı neredeyse doğum yapıcam hayla midem gitmiyo😂
Kanalize Sealemdar benim hamileliğim de hep kilo almalı vermeli geçti bulantı döneminde vermişim sonrada çok artmadan iyi tamamladık şükür 😇🙏🏻