Fatos97 4 haftalık gebeyim..cinsiyyət için çok sabrsizlaniyorum..bir kızım var…çin takvimine göre cinsiyyet erkekk…doğru çıkan varmı
Ucarbabyy Fatos97 ben ilk oğlumda bakmıştım kız çıktı erkek oldu şimdi hamileliğim de baktım yine kız çıktı bakalım artık ama çoğu yanlış Çin takviminde
Fatos97 turkan403 googlde Çin takvimi yazın ..sonra anne doğum tarixi..birde son adet gününüzü kayd edin..cevabliyor…
Ucarbabyy Fatos97 inanmıyorum ben açıkcası çevremde hep yanlış çıktı ama bu cinsiyet tahmincisi melek var ona baktırdım bende çok merak ettim bekliyorum doğru çıkıyormuş genelde bekliyorum daha
Yenianneperci35 Fatos97 benim doğru çıkmadı:) çin hicri ve rus takvimi hepsi kız diyordu ama nasipse oğlum olacak💙🌸🙏🏻
nazazra24 Fatos97 benim bi oğlum var şimdi de kızım olacak Allah nasip ederse ikisinde de plansız hamilelikti ve hamile kaldığım ayları yaşıma göre bakınca ikisi de doğru çıktı ama ben inanmıyorum Allahın elinde her şey
Tubakaban Fatos97 ilk gebeligmde erkek çıktı erkek oldu ikincisi kız yazoyordu 2gun önce cinsyt ogrndim erkek yanlş cikti
DdurununAnnesi34 Fatos97 Çin takvimi kızımı bildi 😍😂 arkadaşımın oğlunuda bildi hatta 2. Oğlunuda bildi 😂