Grkmplt Biz de bugün 15+5 olduk ikizlerimle biri kiz biri erkek dediler bana da ama alışveriş için bekliyorum hala belki yanlis görmüşlerdir diye
Srrs sedanur4004 bizde ikizlerimle 17+5 insallah daha cınsyeylerı belli degıl 28 aralık kontrol bakalım ne dıyecek doktor
Esra-dnkts sedanur4004 16+5 iz cinsiyeti maalesef öğrenemedik 12 haftada erkeğe benziyor 15 haftada büyük ihtimalle kız gibi dedi bacakları kapalıydı göstermedi ayrıntılı ultrason bekleyecem artık öğrenmek ve alışveriş için 💜💜🙈🙈
busraaa10 Merve_818181 ahh canım geçmiş olsun hamileyken çok zor bende geçirdim ilaçta içemedim çok zor oluyor çok geçmiş olsun 🫠😞
sedanur4004 esmerrmm ilk 12+2 de doktorum yüksek ihtimal kız ama biraz daha bekleyelim 2 hafta sonra gel kesinlessn dedi 14 te kesinleşti. 15 te başka doktorada göründüm emin olmak için oda doğruladı 🥲💕
esmerrmm sedanur4004 bende 15. Haftada gideyim insallah benimde belli olur saglikla kucagina al cnm 🌸
Esrapmuk Smyklkc bn doktora dedim sonradan değişiyo felan diyolar dedim karnında amleyt olması gerek dedi eğer doktor işin ehliyse güvenin