Hmyr_ygt Sibelemre medicana hastahanesi jule esen çok güler yüzlü çok Bilgili bir bayan başından belli devam ediyorum
Selin46 Sibelemre bnm duyduğum selcuklu da bı adam varmis özel hastane baya iyi dıyolar sorarım sızın ıcın bı
Ersema canım ben de ayni sorunu yaşıyorum iyi doktor arıyorum Medova da Fuat Bey Medicana da rengin Hanım büyükşehir de Hacer yavşan Özel Selçuklu da Nil hanım Güler hanım cok söyleniyor.
ElaErdem Mustafa ahmet basaran Bunlar 2 kardes meram yeni yolda klinikleri var ben mustafa beyde doğum yaptım anlatmayla olmaz 1 kere gidip yasamanız gerek 9 ay boyunca yaptıkları her kontrol ayrıntılı ultrason sadece bunu söylemem bile yeterli
Seyma_ ElaErdem canm sanrm sende sezeryan oldun dikislerin uc prmak üst tarafında dokununca agrın varmıydı oldu mu aynı doktora gtmsz
Mmmervee Akademi hastanesinde Arzu Acar Ünsal çok ilgili bi doktor yakınen ilgileniyor henüz hamile değilim ama hamile kalmam için gidiyorum Rabbim en kısa zamanda isteyen herkesle beraber hayırlısından sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşallah 💐🥰
Ersema SevimRecep canım ben ywni gitmeye başladım doktor değişikliği yaptim öneri üzerine ama ilk hafta izlenimim güzeldi ilgileniyor bu cumartesi de gidecem inşallah.