YsmnNuh Hgemr evet yurt dışında yaşıyorum burdaki doktorlar bekliyorlar. Daha önce de iki doğum yaptım turkiye de onlar da da doktorlarım beklemişti ve kendi sancım ile oldu ikisi de
Hgemr YsmnNuh bakalım benim drum ne yapacak gerçi hâlâ dolmadı günümüz inşallah çok bekletmeden gelirler
Annesininbalbocugu Hgemr Bu aralar düzensiz sancılar ağrılar oluyor Sadece idrara sıkışınca değil ki normalde de oluyor Ama uyurken genelde wc ihtiyacım olunca ağrıyla uyaniyorum Eğer wc ihtiyacım yoksa yine mutlaka bı sancı ufaktan giriyor 🙁
Hgemr Annesininbalbocugu doğuma hazırlanıyor demek ki🤭 benim bugün düzensiz sancı cıktı nasıl sevindim😁
Annesininbalbocugu Hgemr Bı hafta daha dayansin teyzesi dua et haftaya salı akşamı gelsin 🤗 Doğuma hazirmiyim bilmiyorum korkuyorum Bı yandan gelsin istiyorum bı yandan da korkularim var 🙁 Arada hala sancılar geliyor gidiyor 🤗
Hgemr sevdenuur inşallah hayirla sağlıkla doğarlar,son günlerde yerleri daraldığı için hareketler de azalıyor tedirgin oluyorum 😑
Karakiz Busrabugahan1 son 2 hayirlisiyla ins yatcsz kalkcaz yatcaz kalkaz hooop kucagimda 🤗🤗😊allahin izniyle insallah
Annesininbalbocugu Zynpemrh Çok zor oluyor dimi Valla benim 30 haftamdan beri sancim var Bide bir hafta önde bebişim 35 haftamda acilde belki erken gelir dediler ama gelmesin şimdi bigün bı gündür 🤗
YsmnNuh Hgemr inşallah simdi de ara ara ağrı ve kasılma oluyor ama tam düzenli değil bekliyorum inşallah