Alevaycicekcan 16 haftalık hamileyim dört gündür durmayan kanamam ve şiddetli agrım var doktor bebek iyi ama aşağıda dedi çok korkuyorum
Obsesifk Alevaycicekcan sen içini ferah tut stres yapma stres daha zararlı eğer bebek düşerse de sağlıklı olmadığı için düşecek ama içecek suyu varsa hertürlü gelir sen içini ferah tut
husniyealtun Alevaycicekcan Rabbim korktuklarindan emin eylesin. Birsey olmaz Allah in izniyle. Adet gibi kanamalari olan bacaklarindan kanamasi akan yakinlarim oldu. Simdi topac gibi hepsi masaAllah. Seninki de oyle olacak insaAllah. Bol bol ya hafîîîz cek koruyan muhafaza eden manasinda. Rabbim korusun evlatlarimizi
Kbr Alevaycicekcan bende yasadim yeni ciktim hastneden darisi basina insallah canim simdide evde yatyrm kanaman koyu mu acik mi
deletedmom11 Rabbim kimseye kaLdıramayacağı yük wermez üzüLme wardır bundada bi hikmet deyip sakinLeş we bekLe bakaLm boL boL dua et İnş hayırLısı ne ise o oLsun hayırLı oLan da gönLüne kabuL geLsin 🤗🤗 Ya Şafii çek canım yattığın yerden 🤗 duaLarm sennLe
Alevaycicekcan Kbr amin cnm hepinizden Allah razı oldun adet kanaması gibi kan gidiyo bemden bide cok agrım var bacagıma vuruyo yürüyemiyorum