Byzlnz Mrv2510 bende orada doğum yaptım canım fiyatlar pahalı fakat hakettiklerini düşünüyorum devlet Hastanesi’nde bana bebeğin ölür demişti özele gittim herşey yolundaydı ilk ayda karar verdim takibimi doğumumu orada yaptırdım
Aylasss97 Bebekbeklrkn gittiğim doktor o hastane yel anlaşmalı , ayrı hastanede doğurmak için orduya muayene gitmem lazim şartları böyle sunuyorlar :( ilk doğumum , ben de istemezdim öyle para vermek ama kendimi doğumda doktorumu görünce daha rahat hissederim
Btlgndz Mihrimavi şuan ben oraya gitmiyorum ilk ay gittim ama birinci gebeliğimde oraya gitmiştim çok iyiydi çok güzel yüzlü ve ilgililer yani etrafında pervane oluyorlar diyebilirim hiç düşünme bi kontrole git yani kontrol ücreti de 500 dü yada 550 olması lazım belki yani doğum ücreti daha düşüktür tam da bilmiyorum ama bizim burda bide saygı var çok pahalı en uygunu Ersoy hastanesi ilgisi de mükemmel
aslii57 Ozgeeee37 memnunmusunuz ben instegramdan takip ediyorum çok güler yüzlü falan görünüyor ama gitmediğim için bilmiyorum
Ozgeeee37 aslii57 normalde Esenler avicennaya gidiyordum fakat sezaryan 11 binden 21 bine çıktı ve baya şaşırdım ayrıca temmuzda sordum 11 di Ekim Kasım gibi sorduğumda ise 21 dediler direk başka hastane arayışına girdim 1 aydır da sürmeyye hanıma gidiyorum o kadar güler yüzlü ki kendi kendime dedim ki ben hiç doktora gitmemişim dedim yani bilmiyorum ama ben çok memnunum herşeyde bilgilendiriyor güler yüzlü çok samimi bi doktor ve aşırı yoğun iyi bi doktor olduğu bence burdan bellidir diye düşünüyorum randevu zor bulunuyor
aslii57 Ozgeeee37 Ozgeeee37 sevindim valla böyle soylemenize instegramda bakıyorum daha çok sezeryan yapiyo gibi ama
Ozgeeee37 aslii57 normalde medipol hastanesi normal doğuma daha çok yönlendiren bi hastane ki ben kaç defa muayene gittiysem doktor sürekli doğumhaneye gidip geliyordu normal doğumları da bir Sürü oluyor şahit oldum buna fakat benim zorunlu sezaryan gebelik şekeri vs var bebek kilosundan dolayı riske atmak istemedi ki yinede çatı muayenesi falan baktı bi ihtimal de olsa çatın iyiyse normal doğum da yapabiliriz dedi mesela. Ki ben doktora hiç normal istiyorum yada sezaryan istiyorum dememiştim hangisi bizim için sağlıklıysa o yönde
Ttttttttttttt Mrv2510 valla bnde ilk özel düşündüm araştırdım kafayı yemişler çok pahalı bnde devlette yapmaya karar verdim Sarıyer Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi ne gidiyorum memnunum özel hastane gibi hem çok kalabalık Bi yerde değil şuanlık memnunum özel hastaneye vereceğim parayla da bebek odası yapcam inşallah
dilanyilmazzz Mrv2510 Güngören hastanesinde kapora ödersen sgklı 8500 tlden yardımcı oluyorlar ocaktaki doğumlar için oradaki kızlarla haberleşsene canım arayıp hastaneye merve hanım var çok yardımcı oluyorlar