Merhaba güzel anneler aylardır bu forumda çok bilgiler öğrendim bana çok şeyler kattı hergün acaba hikayesi benim gibi olan varmı diye okudum tansiyonum çok yükseldiği için benim ki hep riskli bir gebelikti neyseki 37. Haftama kadar geldim 37 de sezaryen günü verildi ancak bel fıtığı ameliyatı sonrası doktorum genel anesteziyi uygun görüyordu doğrusu genel anesteziden çok
korkuyordum bu korku etkisi ile ilgili mi bilmiyorum sonraki günlerde tansiyonum iyice yükselmeye başladı iki gündür ilaçla bile zor düşmeye başlayınca bu gün öğlen acile geldim tansiyonumu bir ölçtüler 18 acil sezaryen dediler bugün bana verilen tarih olmadığı için kahvaltı yapmıştım bundan dolayı genel anestezinin mümkün olmadığını söylediler bel fıtığı ameliyatı belimin alt kısmından olduğu için iğneyi belime değilde tam sırtıma yaptılar belden daha kolaydı bence ve çok hızlı uyuştum hatta yan sedyeye zor geçtim hemen doğum başladı ben daha hazırlık yapıyorlar sanırken bebeğimin sesini duydum çok şükür çok hızlı oldu bebeğimi temizleyip yanıma getirdiler uzun süre yanımda tuttular dünyanın en güzel anıydı sanki sonra giydirmeye götürdüler benimde dikiş işim bitince direk servise indirdiler üç saatte uyuşukluk geçti ağrı olmasın diye iğne yaptılar elhamdülillah sonrasında direk kalktım üstümü giydim 10 dakikadan fazla yürüdüm bebeğimlyde çok rahat ilgileniyorum demem o ki sakın ihtimallerden korkmayın doğuma yakın kendimi şöyle teskin etmiştim senin rabbine hiç güvenin yokmu onun rahmeti çok geniş elbet sanada yardım edecek dedim gerçekten o kadar güç geldiki bin şükür elhamdülillah