moonlight41 Alyamomm buraya kadr önce süreç nasıldı anlatirmsnz hangi ilaç kullandiniz yumurta buyutmek icn ve yumurtanz suan kaf mm
Aysegul58 Ovitrelle iğne verilmisti bana eczaneden aldim. Bide her eczanede olmayabilir ben 3 eczane gezdim. İnsaAllah bulursnz hemn.. Doktor recete yazip vermedi mi
Alyamomm Aysegul58 yok dün gittim iki gün sonra gel catlaticaz dedi bende hiç sormadım siz iğneyi aldiniz sonra doktora götürüp ona mi yaptirdiniz yoksa evde kendiniz mi yaptiniz
Aysegul58 Alyamomm doktor bana recete ile verdi hatta raporda cikardi. Yarin 3 te bu igneyi vurdur dedi ister hastenede ister saglik ocaginda dedi ertesi gun gittim vurdurdm.saglik ocaginda.
kressida Aysegul58 Bilmiyorum ki belki doktor uğraşmak istemedi raporla bi de devlet hastanesiydi yani değişik hepsini ödettiler bana 😄 Neyse ki geçti gitti 15-20 güne ikiz bebişlerimi kucağıma alıcam bu iğneden sonra darısı isteyen herkesin başına 🙏🏻
Aysegul58 kressida oyy oyy masaAllah sağlıkla al kucagina insaAllah Hayırlı olsun canim. Amann evladımız olsun saglikli kolay yollardan da gerisi teferruat. 💐🐣🐣
Alyamomm moonlight41 reglin ikinci günü başladım klomene 5 gün boyunca günde bir tane içtim on gün sonra kontrole gittim 13mm olmuştu iki gün sonra yine çağırdılar yani bugün 20 mm olmuş doktor gün aşırı ilişki önerdi çatlatma yapicaz demişti geçen ki doktor bugün ki gerek görmedi
moonlight41 Alyamomm him ben adetin ikinci gunu yani bugun basladim letu diye 5 gun kullanıp ayin 25 inde kontrole gelmemi soyledi igneni al gel dedi ama receteye igne yazmamış ben napcam acaba
_Tazeanne Eğer özel hastaneyse kendileri de satıyorlar bulmakta zorlanmasın hastalar diye benim öyle olmuştu parayı ödeyip iğnemi almıştım
Alyamomm moonlight41 istersen asistanını ara doktorla gorustursun seni kafana göre eczaneden alma bide reçeteli daha uyguna geliyormuş igne fazladan para vermemiş olursun