tugbadurmaz34 yavrusincabim1807 evet artık dikkat etmeye başladım normalde de sırt ve yüz üstü yatmazdım hep yan yatardım şimdi kendimi sola alıştırmaya başladım normalde sola doğru yatmamız lazım en risklisi sırt üstü o zaman kan dolaşımı yavaşlar bebek beslenmez dedi doktor
Kbr-ozcn yavrusincabim1807 internet sitesinden emin değilim instagramda bebbekavm samsun yazınca çıkıyor ürünler teşhir olarak tanıtılıyor ama teşhir istemeyene yeniden yapılıyor ben teşhir ürün tercih etmeyi düşünmüyorum
_hlimee066_ Benimde mayısın ortası inşallah Allah izin verirse bugün park yatağını aldık birde kaç parça kıyafetini aldım😍Rabbim kullandırmayı nasip etsin hepimize inşallah😍😍
Yaprakdokumuseverr Malish Ben de detaylıdan sonra almaya başlamıştım. Tabi insan heves ediyo hele ki şuan erken almak en mantıklısı sürekli zam çünkü
asell13 yavrusincabim1807 hiç bişe almadım canım zaten oğluma yeni genç odası yaptırmıştım 2 kardeş kullanacağı şekilde yaptırdım oğlumdan kalma kullanılmamış bebek arabası park yatak var bi çanta hazırlayacam 35-36 gibi doğduktan sonra çıkar ne lazımsa alırım sipariş veririm
ElaEge yavrusincabim1807 valla zam geliceni bildigim icin ögrendigim gibi odasını arabasını pusetini ana kucagını telsizini her şeyini aldık bi bebişi bekliyoruz hayırlısıyla😂😂
filizmom Haftayız bugün. Nisan Sonu Mayıs başı gibi doğumum olacak kısmetse bayağı bir şey aldım. Hem yeni yıl zamlarından etkilenmek istemedim hem de taksitle alalım ödeyelim dedim. Şu an bebek arabası puseti park yatağı reflü yatağı ana kucağı 0-3 ay kıyafetleri hazır. Oda takımı aldım sadece dolap şifonyer düşünüyordum ha şimdi ha 2 sene sonra diyip karyolasını da aldım. Genç odası gibi bir model aldım zaten, 15-16 yaşına kadar hatta kırılıp dökülene kadar gayet rahat kullanır. Şubatta gelecek onlar kısmetse. Bence zamlanmasından korktuğunuz şeyleri alın. Bu aya çok yüklenmeseydim kamera telsiz ve yoğurt yapma makinesini de alacaktım ama bu ay biraz zorladı
Myrtle guness23 18 haftalik. Bebegin hep sirti donuk eli ayagi bagli duruyor gostermiyor :) 13 ve 17 de tahminde bulundu hala kesin degil. Cikolata falanda etki etmiyor. Hareket ediyor ama dönmüyor
Serendipity16 yavrusincabim1807 ben daha 12. Haftadayken almaya başladım 😂 cinsiyeti belli olunca iyice aldım dayanamıyorum gördükçe alıyorum 💞 zıbınları tamam oldu bile battaniyeleri hep aldım. bebek arabasıyla park yatağı görümcemden alıcam birkaç büyük şey dışında pek bir şeyim kalmıyor