Seymaben Fantastik_leydiyyy ben daha 2 sene olacak 3 kisi olmaya alisamadim bi dur ortalik zaten karisik 😅
mor_menekse Fantastik_leydiyyy ya sağlıcakla gelsin 😇 benimde şuan 13aylik kızım var. Planlı olarak 2.ye hamileyim.Allah’ ın izniyle temmuz ortaları gibi gelecek minik kuzum ☺️♥️
Kubuss51 Benimde 1 yaşında bir kızım var supriz bi şekilde 2 ci kez hamile olduğumu öğrendim 3 aylık hamişim haziranda 4 kişi oluyoruz inşallah 🥰
Elifecemom Mmeelliikkee yaaa benimde kızım Ekim 2021 doğumlu ve Nisan’da oğlusum olacak inşallah 😊😊 sağlıkla alalım bebislerimizi kucağımıza ❤️❤️
Mmeelliikkee Elifecemom inşallah 🤲 aynılarmış ya :)) sizin kızınız nasıl bebişlere 🌺 benim ablamın ikinci oldu ondan çok aşina oldu ama bilemiyorum kıskanması normal olurda umarım huyu değişmez bezi bırakmak istiyorum bu ay bebiş gelmeden alışsa iyi olur ..
Deletedmom_116 Fantastik_leydiyyy o suprayzdanbbide bende var gibi ama hiç merake dipte doktora vs gitmiyorum😂😂😂Varsa bile zaman çabuk geçsin diye 6 aylık bı bebem daha var ama kesin değil olduğu 20 gün gecikmem var silik testim var şüpheli kan sonucum var 5. Günden
Fantastik_leydiyyy Deletedmom_116 ahhaha doğru ilk gebelik gibi heyecan verici değil bende test yaptım evde hamileyim tm dedim hastahneye 14 haftalik gittim daha doğrusu reglim düzensiz dı tahmin etmedim hiç 3 aylıkken öğrendim 🙄