Nurrr16 Merhabalar ben yeni katıldım ☺️ Bugün hamile olduğumu öğrendim dünden beride pembe ve kahverengi akıntılarım var sizce normal mi ?
Hanus Nurrr16 Parmağını kestiğinde parlak bir kan gelir ya, o şekilde değilse korkma. AMa doktoruna söyle lekelenmen olduğunu. Benim de kahverengi akıntılarım oldu düşük riskim vardı, ilaç ve iğne kullandm canım. Geçmiş olsun
Pinarclk Nurrr16 doktoruma sordugumda yerleşme kanaması diye birşey yok. Her türlü kanama dikkate alınmalıdır dedi. Kaldıki pembe ise zaten daha tehlikeliymiş. Doktora görün hemen.
031965 drytcvkarsln yerleşme kanaması olup olmadığını ancak doktor ultrasonda bakıp anlar. Burda çok gördük yerleşme kanaması sanıp bebeğini düşürenleri maalesef. Lütfen böyle emin konuşup kimsenin vebaline girmeyin.
drytcvkarsln Pinarclk doktora gorunsun tabıkıde doktorunuz cok kesın konusmus bence yerleşme kanaması diye birsey yok demekle tıpta heryerde kullanılıan bir terimdir oysa
drytcvkarsln [bilinmeyen] bendede aynısı oldu da o yuzden pembeden kahveye yakın kanama çok erken gebelik belirtisi demişti doktorum
Nurrr16 drytcvkarsln ara ara oluyor canım ama ne koyu renkte nede parça şeklinde değil pembemsi ve acık kahverengimsi geliyor sancım da yok 3 4 saat arayla geliyor süreklide değil
Pinarclk drytcvkarsln dört tane doktor değiştirdim en iyisi bu şuan. İhmal sonucu bir tane bebeğimin kalbi durdu. Belkide önceden tedavim olsa ya da agrı sancı ile gittiğimde ilgilenilse bunu yaşamazdım. kasıkta olan sancının bi tık fazlası bile bir belirtiymiş oysa. Biz yerleşme sancısı deriz ona da. Ama hepsinin bir dozu var. Kahverengi lekelenme bile düşük tehlikesi iken pembe cok daha tehlikeliymiş. sancı da aynı keza. Anlık olmalo ve kısa sürede hemen geçmeliymiş mesela. Doktor ilgili şuan memnunum. Bir de herkesin hamileliği bambaska bir serüven. Bende ya da sizde olan baskasında bambaska bir sonuc dogurabilir. Oyüzden ben de bu paylaşımı yaptım. kanama varsa beklememek lazım.
Deryasamet Canım bugün bende aynı şeyi yaşadım bugün bir anda açık pembe ama çok az lekelenmem oldu hemen dr me gittim bebek iyi dedi kalp atışı devam ediyodu ama kese etrafında hafif kan var dedi dinlen dedi
Deryasamet Şimdi yok şuan çok şükür 1-2 damla gelip durdu üzülme canım Allah çok büyük İnşAllah devam etmez ve bebişlerimizde bir sıkıntı olmaz
Nurrr16 Deryasamet ara ara oluyor canım ama ne koyu renkte nede parça şeklinde değil pembemsi ve acık kahverengimsi geliyor sancım da yok 3 4 saat arayla geliyor süreklide değil
Aysesare Nurrr16 kesinlikle ve kesinlikle gebelikte kahverengi akıntı , pembemsi kırmızılık normal kabul edilmez. Haftan çok yeni vakit kaybetmeden doktora git ilaç başlaması gerekebilir geçmiş olsun 💕
drytcvkarsln Nurrr16 cnm testin pozitif cıktı tahmınımce gt kan ver dedığım gibi yerleşme ise 2 gune zaten durucak ... doktoruna gorun kafan rahat etsın
drytcvkarsln 031965 vebale grmekmı yapmayın allah askına bırakın su cahıl konuşmaları insanlara catcak yer arıyorsunuz aklı fıkrı zıkrı yerınde yetıskınler emın ol doktora zaten gidecek
031965 drytcvkarsln cahil mi ? Cahillik yerleşme kanamasıdır bende de oldu korkma demektir. Evet senin yüzünden ciddiye almayabilir bu mümkün. Neyse diyecek bişeyim yok sana iyi akşamlar
Nurrr16 drytcvkarsln canım doktorumla konustum aile dostumuz zaten yerleşme kanaması dedi eğer 2 günden fazla sürerse hemen hastaneye gel bakalım dedi bugünde devam ederse zaten hemen gideceğim dediklerine katılıyorum yani daha cok yeni olduğu için kanama yaşaman normal dedi doktor
Ilkheyecanim Nurrr16 hemen doktora gitmen lazım bence bende de bi damla kahverengi leke geldi gebeliğimn 5. Haftasında doktorum kanama yok dedi ama yinede tedbir amaçlı progestan verdi onu kullandım kahverengi ye bile çok önem veriyolar pembeyse hiç durma derim. Rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın inşallah🙏