Sinemm13 Kullanayım mi bilmiyorum doktor yazdı ama ilaç kullanmak pek istemiyorum açıkçası ama sizden fikir almak istiyorum güzel anneler🥰😘
Sinemm13 Gozdecaner evet ilaç değil biliyorum demek istediğim çoğu Anne adayı gıdalardan vitamin almaya çalışın diyorlar bu tür vitaminlerin yan etkisi var diyor bende kararsız kaldım o yuzden
Sinemm13 Filiz-kkn04 çoğu Anne ilaçtan alacağınız vitamini gıdalardan meyvelerden alın ilaç o kadar kullanmayın diyenler var bende o yüzden kararsız kaldım faydasını gördünüz mü
Filiz-kkn04 Sinemm13 bu ilaç değil folik asit ben her gün meyve yiyorum ama sebze et fazla tüketmiyorum tiksiniyorum bu takviye kötü bişey değilki alamadıgımız vitaminleri takviye ediyo peki kaç haftalıksınız hiç folik asit kullanmadınızmı
Filiz-kkn04 Sinemm13 evet kullanıyorum 12 haftaya kadar folidays kullandım 12 haftada bunu kullanmamı söyledi her zaman yeteri kadar vitamin alamıyoruz bu takviye ediyo siz kaç haftasınız hiç folik asit kullanmadınızmı
Sinemm13 Filiz-kkn04 ben 12+4 haftaligim şuana kadar folik asit kullandım doktorum 1 hafta daha kullan dedi sonra neofer kullanmaya başla dedi
Filiz-kkn04 Sinemm13 tamam canım kullan kötü bişey değil bizim yararımıza her gün yeteri kadar alamıyoruzdur vitamini