Kızlar dün sabh 7.30 uyurken suyumun gelmesyle uyandım lavaboya gtiğimde bardktan su boşalmş gibi ıslaktı. Haftm erken oldğu için çok korktm eşimi aradım işe gitmşti o srada ve hemen geldi Ümr.dv gittik acilde muayne ettler 2cm açklık var diyip nst’ye bağladılar sonrasnda doğumhnye aldılar ordada nst’ye bağldılar açıklık hala aynıydı. Saat 17 ye kadar açıklık aynıydı ama sancmda adet sancsı gibi 10 dakikada bir çok hafif gelp gidiyodu. Ama sonrasında sancılarım çoğalmaya başladı nstde sancm görünmydu ve açıkçası krkmaya başlamıştım bu kadr ağrıya açıklık nasl olmz, sancı nasıl görünmz diye. Neyse 20ye kadr ağrılarm çoğalmya devm etti. muayende hala 2cm açıklk vardı. her sancı geldğnde istemszce bagiryodm ama dayanilmicak gibi değildi. Bu arada hala nst’ye bagliydm ayağa kalkmam yasktı suym geliyodu sürekli ve kanmamda vardı. En son 21.00 da doktr gelip tekrar muayene ettiğnde açıklık 8 cm olmuş diyip çok şaşırdı çünkü 1 saatte bu kadar açılması imkansız dedi doktor bide kendi sancimla. Hemen ikinmami istediler 5-6 ıkınmamda bebeğimi doğurdum bile çok şükür 🤲 aslında daha cabukta çıkardı bebek ama nefes ve ikinmami başlarda yapamadım kendimi doğru yonetemedim. Son 2 ikinmami çok iyi yaptım o yüzden hemen çıktı bebeğim ama hemen küveze aldılar ten teması yapamadim. Bugün emzircem diye gittim ama gece solunum yetmezliği nedeniyle entube etmişlerdi bebeğimi o yüzden uzaktan izlemek zorunda kaldım çok acı verici Rabbim kimseye bunu yaşatmasın. Doğum kolay ve güzel geçti açıkçası çünkü daha zor bekliyodum galiba kısa zamanda doğurduğum için kolay geldi. Doğum anı bişey değil kızlar sancılar biraz zorluyor adet sancısı gibi bele vuran bir agriydi. Sancı geldiği sırada biri belinizi ovarsa dahada hafifliyor ağrınız. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin ins 🤲 benim güzel ve acı doğum hikâyem de böyle oldu kızlar dualarınıza talibim oğlumun güzel teyzeleri hepinizden gerçekten dualar bekliyorum