Beyzab95 smyyedmr54 yani şimdi bana yasaktı kanama lekelenme vs vardı sonra yukarı çıkınca yasak kalktı ama yinede riske atmayın isterseniz bir doktorunuz tam konumu söylesin Allah korusun kanama falan başlatır
smyyedmr54 Beyzab95 şimdi yazdığı rapora baktım siz deyince. Alt segmente yaklaşmış plasenta diyor. Tam kapalı değil diyor. Takip gerektiğini yazmış
Beyzab95 dolunay__ bilmiyorum ama bence onunla alakası yok ☹️ kanama olması işte plasentadan dolayı oluyor kanıyor hareketli bölgede olduğu için ☹️☹️
Beyzab95 dolunay__ sizin kaçıncı haftaydı şu an zaten aynı yerdeyiz biz görüyorum sizi plasenta previalarda ☺️
Beyzab95 smyyedmr54 bende alt segment yazıyordu sadece çünkü yaklaşmış yazmıyordu doktorunuza bir sorarsınız olmadı
smyyedmr54 MelteM2cck bu söylediklerinize bende dikkat edeyim. Çok hareketliyim bende, üçüncü olunca dikkat etmiyor rahat hissediyordum. Umarım dediğiniz gibi olur. Size de çok geçmiş olsun
MelteM2cck smyyedmr54 sagolun sizede çok geçmiş olsun çok dikkatli olun. Siz iyiyseniz bebeginizde iyi 🌻
smyyedmr54 Meriioo inşallah dediğiniz gibi olur. Buraya yazınca biraz daha rahatladım. İnternette yazanlari okuyunca bende çok korkmuştum
Eliiiiiifffffiiiii smyyedmr54 28. Haftaya kadar çıkma ihtimali oldukça yüksek benim doktorumsa öyle 28.haftada çıkmamış olursa o zaman konuşuruz şu an işin korkulacak bişey yok demişti
Beyzab95 dolunay__ kontrolünüz ne zaman ne güzel ya 33 maşallah 🥹🥹 ben daha 30’dayım benimde rahim ağzı 30mm di en son o canımı sıktı biraz doktor iyi dedi ama içim rahat değil yarın gidicem bakalım ne dicek 🥲🥲
dolunay__ Beyzab95 inşallah güzel şeyler söyler sana bende cok merak ediyorum ne diyecek cok geçmiş olsun
Eslem2112 smyyedmr54 bana normal muayenede plasentan aşağıda dediler detaylida öyle bişey yok dediler sol tarafta dediler cnm