Evin3363 tugbadurmaz34 evet soyadını hatirliyamadim çevremdeki birçok arkadaşımın doğumunu ve annemin ameliyatını Ahmet bey yaptı çok iyi biri
tugbadurmaz34 Evin3363 evet çok iyi bir doktor ilk 2019 da gitmiştim o zaman burada yaşamıyordum sonra buraya taşınınca geçenlerde cinsiyeti öğrenmek için gittim yıllar sonra çok ilgilisi hiç değişmemiş
Evin3363 tugbadurmaz34 mersinimi çok özledim burnumda tütüyor siz neresindensiniz nerelisiniz ve muayene ücreti ne kadar SSK olmadan
tugbadurmaz34 Evin3363 biz Toroslarda oturuyoruz şu an eşim gözneli 🥰 bende sigortasız gittim en son 10 gün önce 650₺
Evin3363 tugbadurmaz34 Ay Allah ben mezitlideydim oraları o kadar özledim ki şuan Bursa’dayim nefret ediyorum buradan kimsem yok kaynanam bana iyi değil zulmediyor resmen bir an önce oraya gelmek nasip olur insallah
ezgi-esk Devlete gidecekseniz Mustafa Katar, İlknur Çam. Özel olarak Arzu Doruk var. Ben sezeryanımı Dilek Özdemir de oldum hiç sorun yaşamadım. Ama kuzenim oldu dikişleri iltihaplandı. Açılma oldu. Çok sorun yaşadı.
Klomn ezgi-esk evet duydum o doktoru hastanesi pek temiz değil gibime geliyor kendiside fazla ilgili alakalı değilmiş
busra3316 Evin3363 bende mersindeydim Bursa’ya gelin geldim ve çok da zorlanıyorum 34+6 haftalık hamileyim ve fiyatlardan dolayı sanırım şehir hastanesinde doğum yapacağım siz hangi hastaneye gidiyorsunuz
_gulfer Evin3363 yani bu kaynana zulmlerini anlamıyorum gerçekten bigun gebericeksniz nie eziyet edersinki gelinine kötü davranmak nekdrda basitleşti iyi olmak.varken
tugbadurmaz34 Evin3363 doğrudur valla ben baya araştırdım Mersin’de renkli usg olan ve en uygunu forum yaşam hastanesi her yer 1-2 bin diyor sırf renkli diye burada ekstra ücret yok istediğin zaman renkli gösterebiliyor doktor 🥰
Babyboy33 Klomn çağdaş mavigök Yenişehir hastanesi öneririm çok harika bir hekim . Sosyal medyada da aktif her yerden sayısız hastası var
Evin3363 tugbadurmaz34 şimdiden başlıyor annelik duygusu acaba eskiden annelerimiz napiyodu çok merak ediyorum
Evin3363 busra3316 Gerçekten insanları yaşam kalitesi herşeyi mi farklı olur şevket Yılmaz’a gidiyorum malesef mersinimi çok özledim panayirdayiz bide şuan siz Bursa’nın neresi
busra3316 Evin3363 bende çok özlüyorum.. Yıldırım’da oturuyorum ben. Şevket Yılmaz’a bir kere gittim ama muayene olmadan geri döndüm o kadar berbattı ki