Esratrkn Arkadaşlar 7 haftalık 5 günlük hamileyim çok zor geçiyor dayanılacak gibi değil ilaç da fayda etmiyor hiç bşey yiyemiyorum sizlerin nasıl geçiyor
2prensesannesiiii Esratrkn 7+4 üm 7 haftama kadar kusturmayan öğürmeler oluyordu bulantı 2 3 gündür yoktu bu sabah tekrar oldu boş öğürtü
EceNaz26 Esratrkn aynı maalesef 7+4 olduk bizde, kusturmayan bi mide bulantım var çok fena yemek yiyemiyorum koku hassasiyetim çok var 🥲
ruveyda123 Mide bulantılarınız geçecek merak etmeyin benimde başlarında çok fazla bulantım oluyordu günde 2 kere istifra ediyordum genelde aç geziyordum 16. haftada geçti hiç ilaç kullanmadım ama sabrettim 2 kilo vermiştim hatta sonrasında o günleri unutuyorsunuz☺️
asli_pkz Benimde aşırı mide bulantım oluyor ama kusmuyorum. Birşey yemeyince midem rahatlıyor ama tansiyonum düşüyor aç kalınca da. Çalışıyorum birde çok zor oluyor benimde. Nasıl geçecek bende bilmiyorum
Evinuuu asli_pkz benimde sizinle aynı resmen hayat kalitem düştü midem acayip kötü kusmuyroum ama kussam bundan şerefli .koku hassasiyetim çok fazla .açım ama yemek istmeiyroum 8+1 günlük ama hayattan soğudum
Esratrkn @“ruveyda123” ben 10 günde 4 kilo verdim hiç bşey yiyemiyorum ağzımda açtı bi tad oluyor ve safra kusuyorum 😔
asli_pkz Evinuuu bende perişan oldum gerçekten kussam rahatlayacağım sanki ama kusamıyorum da. Berbat birşey bu
EceNaz26 Esratrkn bugün ilaç verdi doktorum bakalım baya rahatlatır dedi sabah icicem inşallah iyi gelir
ENOK_0107 9+1 haftalığım, aynı dert bende de var. Hiçbir şey yiyemiyorum. Kusmuyorum ama öğürme hali sürekli. Çalıştığım için ekstra zor oluyor. Az önce kontrolüm vardı bulantı için ilaç yazdırdım valla inşallah fayda eder 🙏🏻
Glbhr-97 EceNaz26 bulantı için doktorum prilam verdi gece yatmadan içiyorum gün içinde bulantımı kesti resmen rahatladım sabah bulantınız oluyorsa gece yatmadan içmenizi tavsiye ederim gün içinde yine devam ederse de kullanabilirsin demişti
Keziban_123 Haftaya girdim bugün 6. Haftadan beri kusuyorum öğürüyorum yemek yiyemiyorum hiç bende 3 kilo verdim prilamı kullandım başlarda ama hiç fayda etmedi şim di doktorum onu da kesti bende aynı durumdayım artık nezaman geçecek diye bakıyorum çok zor bi süreç
EceNaz26 Glbhr-97 banada aynı ilacı verdi günde 2 tane alabilirsin ama cok tavsiye etmiyorum 2 taneyi dedi inşallah banada iyi gelir