Fatos97 Kızlar Safrasinda taş olubda gebelik geçiren anneler varmı? Lütfen beni bilgilendirirmisizniz bir rahatsızlık veriyormu gebelikde? Safrda taş vardı ben geçen ay öyrendim .ama bu ay beklemeden hamile oldugumu öyrendim ne yapmaliym sizce?
Ayseumut Fatos97 ilk gebelımge vardı ağrıdan acillik olurdum çok şiddetli mideme vururdu ağrısı dogumdan snra dahada şiddetlendı amelıyat olup kurtuldum
cicekgibii_ Fatos97 benim ilk gebeligimde varmis ama anlamadilar cok sirtim agriyodu dogumdan sonra migdem cok agriyinca anladilar ameliyat oldm dogumdan sonra ve simdi ikinciye hamileyim ilk gebeligimde okadar migdem bulaniyoduki bunda oyle bi sorunum yok doktorum safradan oldugunu dusundu ilk gebeligimn agir olmasini gecmis olsun insan rahat gecirirsinz herkesde bir olmaz
sinemkiraz Safra kesesi ameliyatı oldum ben herkesde aynı belirtiler olmuyor tabiki ama bünyeye göre degisiyor tabiki ağrınız oldu mu hic
Fatos97 sinemkiraz evet bir dafa şiddetli ağrım oldu sonra hiç olmadı…neredeye 6-7ay önce….şimdi hamile kalnca rahatsız olurum çocuğa bişey olar değe dusnurem
Fatos97 cicekgibii_ evet benimde ilk gebeligme sırtım agriyodu bebek basıyor deyirdiler…doğumdan sora hiç agrmadi..bende düşünmüşdüm bebek yapıyor değe…ama son zamanlar hazımsızlık birde qaz durumu olduğundan doktora gitmisdim..oda taş oldgnu söyledi…hiç beklenmedik zamanda hamile kaldgmi öyrendim..şimdi bu rahatsizlikla gebeligi basa vura bilirmiyim değe dusnuyorum..yani böyle
nesli3452 Fatos97 sırt ağrısı oluyor ama skolyoza bağlıyorum mide ağrısı arada çok ağır yemekler yeme sende dikkat et sarımsak vs safrayı yorucak şeyler yememeye dikkat et ben yatmadan muz yerim rahatlatıyor sanada tavsiyem.muz tüket hem bebeğine kilo çok aldırıyor
NebiElif Canım bende var duan 35 haftalik hamileyim.mide sırt ağrısı ve aşırı şekilde kusma var .çoğu şey yemek yasak çok dikkat ediyorum.hala istifra ediyorum.insallah geçer doğumdan sonra