irem4556 elifklc Ay bence doktorunuzu değişin cinsiyet merakımdan herşeyi araştırdığım için söylüyorum bacak arasındaki 3 çizgi olursa kız sizin ki bildiğin pipisini göstermiş 🤭🤣
elidaa elifklc soldaki bacak arasın aynı ultrason bende var hep erkek dediler sana nasıl kız dediler anlamadım.
elifklc elidaa 33.haftadayım şu an kendi doktorum da detaylı ultrason yapan doktor da kız dedi. ikisi de karıştırmaz heralde diye düşünüyorum 😂 detaylı ultrason yapan doktora sordum çünkü kız ve erkek dediler siz ne görüyorsunuz diye
elifklc irem4556 teşekkür ederim bu gönderiyi paylaştığımda 16 haftalıktı şu an 33.haftamdayım 🥰 amin inşallah Allah herkese nasip etsin sağlıkla kucağına almayı🌸🩷
elidaa elifklc ben detaylı yaptırmadım özel çok pahalıydı 2. Çocuk olunca benim bide şartlar zorladı desene doğumda banada sürpriz olabilir kaç doktor erkek dedi bana bilmiyorum artık 😂
Civcivlerinannesi elifklc aynı durumu bende yaşadım hala net değil 5 gün arayla 2 farklı cinsiyet söyledi
elifklc Civcivlerinannesi kaçıncı haftadasınız bilmiyorum ama detaylı ultrasonda belli olur bence sizin de ben onu beklemiştim netleşmesi için
Civcivlerinannesi elifklc doktorlar kordonla karıştırabiliyor 16. Haftadan sonra net söylerim dedi. Ama ilk söylediğinde net şekilde konuşmuştu sonra ki hafta farklı konuştu emin olamadı. 16. Hafta sonrası netleşir.
elifklc elidaa ahahah inşallah şaşırtmaz sizi bu durumu yaşayan bir sürü insan varmış gerçekten bende hamile olduktan sonra fark ettim. bazen bende korkmuyor değilim kız beklerken erkek gelirse diye. korku derken şaşkınlık yaşarım hemde çok yani😂
elidaa elifklc bende şok gecirim ama s Ayrı bı sevinirim gercekden bı oğlum var buda kız olsun çok istedik ama kısmet herşeyden önce sağlıklı olmaları tabi..🤲
elifklc Civcivlerinannesi sizin daha erkenmiş evet. ben detaylı ultrasona 22.haftada girdim ve kız olduğu kesinleşti. kordon sorun olabiliyor gerçekten de. zaten belli bir haftadan sonra ayırt edememe gibi bir şey zor olur cinsel organları baya gelişiyor çünkü