elifklc arkadaşlar soldaki ultrason 13 aralıkta çekildi ve doktor erkek dedi sağdaki ise 18 aralıkta çekildi kız dedi doktor 5 günde nasıl değişir anlamadım. sizce soldaki kordon mu. sonradan değişir mi tekrar artık belli olsun istiyorum cinsiyeti🥹
Kubrakrdag elifklc 12 haftalıkken kendim görmüştüm cinsiyetini bebeğimin ultrasonda doktor söylemeden şaşırdı hatta doktor aynı sizin alttaki o pipi fotonuz gibiydi tosun paşa geliyor hayırlı olsun
busbus14 elifklc valla pipiye benziyor tabi doktorlar daha iyi bilir 3 çizgi göremedim ben oy yerim ya Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin🤲🏻😍
elifklc Elff0 evet ya soldaki resmen pipi gibi doktor hiç tereddütte kalmadan söylemişti. kız deyince sonradan çok şaşırdık😂
elidaa elifklc soldaki bacak arasın aynı ultrason bende var hep erkek dediler sana nasıl kız dediler anlamadım.
elifklc @YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU siz bana erkek diye tahmin etmiştiniz bu fotoğrafa da bakabilir misiniz
elifklc YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU soldaki kordon değildir değil mi üçgen şeklinde gibi duruyor sanki doktor kız deyince çok şaşırdım 😂 sağlıklı olsun tabi ki en önemlisi o ama artık belli olsun istiyorum 🥹
elifklc Kubrakrdag öyle miii sizin adınıza da çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰🥰 bakalım artık bende erkek diyorum ama detaylı da öğreneceğim sanırım net olarak
elifklc busbus14 evet videosu var kısa orda bende üç çizgi göremedim ama teşekkür ederim inşallah 🥰❤️