sefmed kızlar doktorlar 32.haftada birakilmali diyor ama doguma kadar 7 hafta gibi bir sure oluyor.biraktiktan sonra kan pihtilasip bebege kan gitmezse?hic 32.haftada birakip saglikla bebegini kucagina alan var mi?
Beray sefmed cnm eğer iğne kullaniyosan bişey olmaz bazı doktorlar sadece iğne veriyo bende de var doktor 31 bile birakabirsin dedi bende senin gibi sordum bişey olurmu dedim doktor bırakmasan olur dedi
Yaseminmericli 35.haftalığım hala içiyorum. Doktoruma sordum gunum gelene kadar devam edeceğimi soyledı
sefmed Beray hayir igne kullanmiyorum ilk hamileligim kan pihtilasmam var mi onu bile bilmiyorum ama doktorum icmemi soyledi
Grycaglar sefmed Yok hap kullandım bende pıhtılasma yoktu kanm herseyım normaldı hep hala öyle bebegımın yenı oluşmaya baslarken kalp atısını bıraz yavas gıbı hıssettı doktor öyle verdı bu haftaya kadarda devam ettm 🤷🏻♀️
Deletedmom58 Doğum yaklaşınca annenin durumuna göre kesilmesi gerekir. Normal bir hastada bile ameliyat vb bişey yapılacaksa en az 10 gün önce bıraktırılıyor. Operasyon esnasında kan kaybını önlemek için.
sefmed Deletedmom58 evet birakilmasi gerekir ancak bebege birsey olurmu beslenemezse kan gitmezse falan.kalbi duranlar olmus cnku
sefmed serapinci peki igne kullandiniz mi biraktiktan sonra bebege kan gitmemesi gibi bir durum olur muymus?
serapinci sefmed iğneyi hala kullanıyorum canım coraspirinide iğneyi de hamileliğimin başından beri kullanıyorum coraspirini bıraktım iğneye devam.
sefmed Aienma aslinda kan pihtilasma problemi olanlara veriliyor ama benm doktorum biraz tedbirli sanirim en basindan beri verdi bebege zarari olmuyormus zaten