Krdln01 Merhaba adetime 5 gün var idrar testi yaptım ama negatif çıktı ama kendimi gebe gibi hissediyorum beşlide psikolojik olarak kanda pozitif çıkma ihtimali ne sizce
Denizevren Krdln01 şuan tam olarak sizin bulunduğunuz durumdayım benimde kasık ağrılarım var sürekli uyku halindeydim 5 Gün önce test yaptım negatifti adetime 2 gün var eğer gecikirse testi tekrarlamayı düşünüyorum en iyisi gecikmeyi bekleyin
Sevvalll42 Krdln01 benimde adetime beş gün var test yaptım çok silik çizgi gördüm kan verdim negatif çıktı acaba burdan dönermi diye düşünüyorum erkende vermiş olabilirim
Bktsyktrci Denizevren Krdln01 Bende bu şekildeyim bu durum çok zorluyor beni ya. Benim adetime de 4 gün var dün test yaptım negatif çıktı bugünde regl sancısı gibi çok hafif sancım var korkuyorum sizde sancı hissediyormusunuz ?
Betlllal Denizevren bende şuna öyleyim adetime 2 gün var ama testler negatif oluyor bi bi pozitif oluyor anlamış değilim en iyisi adetin geçmesini beklemek
Umutluol Denizevren benim de normalde adet günüm bugün ama adet olmadım şu ana kadar. Dün ve ondan önceki gün kasıklarımda baskı vardı çok hafif ve belim ağrıyordu ama o bek ağrısı adet olmadan önceki ağrı gibiydi o yüzden bilmiyorum bekliyorum test yapmadım henüz bu sefer biraz beklemek istiyorum
Nil00 Adetimden bir gün önce evde test yaptım negatifti adetimi 3 gün gecikince tekrar yaptım bu defa pozitifti, bende hissettimistim gecikmeyi bekleyip öyle yap varsada yüksek ihtimalle geç döllenmedir 💖
Birdemetyasemin Bu psikolojikmen hamile hissetmemizi nasıl atlatıcaz acaba 😂 bende aynı durumdayım hissediyorum adetim cuma günü çatlatma iğnesinin etkisinin geçmesini bekliyorum umarım hislerimizde yanılmayız 🫠