0409 Merhaba iyi akşamlar arkadaşlar hangi yetişkin pedi aldınız hangi marka sleepy vardı şokta bende eczaneye sormak istedim hangi marka hangi beden almamız gerekiyor yardımcı olun kulananlar varsa
Mia0121 0409 henüz kullanmadım ama depend xl aldım bende rahat kullanabileyim diye genelde onu duyuyorum
Pertefeza1 Ben depend kilot bez kullandım canped de kullandım ikiside çok iyi bence ilk başlarda depend kullanmıştım kilom 80 küsürdü L beden kullanmıltım zaten lastikliydi :)
Pertefeza1 0409 bence gayet esnek L olacaktır dikişli normal doğumda ped yerine tercih ederim kilot bezi size de tavsiye ederim bu 2. Doğumum nasip olursa onda da depend kullanmayı düşünüyorum
KuzeyinAnnesi10 0409 depend bende aldım 6 7 tane falan suyun geldiğinde falan hastaneye giderken doğumdan çıkınca ilk giymek için falan çok rahat oluyor canım.
KuzeyinAnnesi10 0409 kotex aldım ultra emici gece uzun pedini. Baya stoğum var ama ben alalı çok oldu.
Xxxmelodi666 0409 ilk gebeliğimde depend külot bez almştm memnundm bu sefer beden bulamadm diye canpedin külot bezini aldım
Liv3652 0409 depend kulot bez ve bir de lohusa pedi alabilirsiniz e bebekte de var hatta pedden ben ordan aldım