Cgdmerl ponck-123 hayır benim demir eksikliğim yok yanlış hatırlamıyorsam 12. Haftadan beri kullanıyorum
Kelebek1_ Cerenvebebisi-01 öyle iç diyorlar ama aç karnına yada sabah içince beni kusturmuştu doktor gün içerisinde tok iç dedi şimdi bende akşam üzeri alıyorum vitaminleri
Cgdmerl ponck-123 doktorunuza sorabilirsiniz, direkt yazdırmak doğru mudur bilemem ama doktorunuz kullanmaya başla derse sağlık ocağı yazar
3438FG Melek57 Bende ne ishal ne de kabızlık yaptı hamdolsun hiçbir sıkıntı yaşamadım. Tek sıkıntım ilaç kullanmama rağmen demir eksikliğiydi. O da yavaş yavaş yükseldi 🌺
SusamTanecigi Cerenvebebisi-01 gece yatarken içebilirsiniz yarım saat kadar öncesinde bisey yemediyseniz mide bulantısı olmaması için bende böyle yapıyorum
gokyuzununogrencisii 3438FG benim de gyneferon diye bir hap sabah aç karnına mi içiyorsun kuzucum? Ben hiç icmiyorum ya demir hapını 😬😬 hemde hiç icmedim
3438FG gokyuzununogrencisii Evet canım sabah aç karna, kahvaltıdan 1 saat önce içiyorum. Siz neden hiç kullanmadınız peki ?
3438FG gokyuzununogrencisii Eee peki değerleriniz nasıl ? Doktorunuz birşey demiyor mu kullanmadığınız için ? Ben bir gün içmeyi unutayım direk değerlerim alt üst oluyor maalesef.
Buseeghh Cerenvebebisi-01 günde bir ker aç karnına içiyorum genellikle sabah içiyorum unuttugum zamanlar aç karnına akşam içiyorum
mbs44_16 Cerenvebebisi-01 4 aydir gece yatarken içiyorum bir sıkıntı olmaz. Degerlerimde baya yuksek hatta
Mavi6 Cerenvebebisi-01 bana eczacı gece içersen mide bulantın daha az olur demişti gece içiyorum aç ya da tok farketmiyor
Birminikprensesinannesi Cerenvebebisi-01 aç karna içilmesi gerekiyor ama mide bulantısı yapıyorsa tok içebilirsiniz. Bana öyle söylendi.