Gizem-nur46 Kızlar Perşembe günü spinal sezeryan olacağım ilk hamileligim korkuyorum spinal sezeryan olan anneler nolur yardımcı olun korku heyecan vs herşey var bende 🥺🥺umarım güzel bı ameliyat geçiririm 🙏
Yenibirannee Gizem-nur46 2 kez spinal sezaryan oldum korkulacak birsey yok merak etmeyin kendinizi strese sokmayin bebeğinize odaklanin ☺️🪷 sağlıcakla gelsin
_Hulya7106 Gizem-nur46 aaah aaah 25. Haftadayım ilk gebeliğim şu doğum korkusu bana zindan resmen bide normal istiyorum 😂 başıma gelecekleri bilmiyorum tabi 🤣 rabbim sağ saglim yavruna kavuştursun inşallah hemen ayağa kalkar bebişler ilgilenirsin şu gibi doğumun olsun dualarım sana 😍 stres yok sonunda kavuşma var 🥳
Gizem-nur46 Yenibirannee ya inşallah bide şey ameliyat kaç saat sürüyor birazda sabırsız biriyim açıkçası 😂🤦🏻♀️
ponck-123 Gizem-nur46 benim ilk sezaryendi 4 yıl önce 40 dk kadar sürdü ikinci bebeğime hamileyim şuan 24 haftalık İNŞAALLAH bu da kolay geçer 🧡 yani değişiyor sanırım bir aksilik çıkmadan atlatırız bebeklerimi sağlıkla kucağımıza alırız İNŞAALLAH 🌸
Gizem-nur46 _Hulya7106 ayy inşallah size de sağ salim allhin izniyle nasip etsin ben bitirdim darısı sana inşallah benim de duam seninle normalden korkan biriyim bunda da korkum var bakalım nasıl olacaksa 😂😂🤦🏻♀️
_Hulya7106 Gizem-nur46 amin inşallah canım benim rabbım. O gücü vermıs bize azcık sabır sadece sonu güzel biticek öyle motive et al bebişi gel yuvana ♥️