Seymaa1008_ Eceliza3434 evet evet yani mecbur olmasam kullanmıycam zararlarını biliyorum. 10 saatte bir falan anca kullanıyorum
Seymaa1008_ Smyye0303 Hamilelik tıkanmasına sabrettim ama bu şekilde vallahi imkansız🤷🏻♀️ en fazla iki gün dayanabildim. Buhar makinesini alıcaktık bebişe ama erken alalım o zaman😄
Yasmiyy Seymaa1008_ ben sağlık personeliyim gelen gebelere hiç vermedik burun spreyi öneren doktor yoktu yani. Eğer doktorunuzun önereceği gebelik kategorisi olan sprey varsa danışırsınız
ozgeyenigul Yasmiyy hemen böyle keskin cevaplar vermeyin lütfen ya, doktor musunuz? Ben 2 ayrı dönemde kullandım hamileliğimde doktorum kullanabilirsin dediği için. Doktoruna sorsun herkes böyle soruları.
Yasmiyy ozgeyenigul ben de doktor sekreteriyim sağlık memuruyum yani bi ton doktorla çalıştığım için ve hiçbiri de önermedi biliyoruz da konuşuyoruz . Ki daha sonrasında ekledim doktorun kullanabilirsin dediği gebelik kategorisinde olan ilaç varsa danışın dedim siz bilmeden yargılamayın .
Guzelanne3435 Seymaa1008_ doktor kontrolünde ezcane bile sormadan hicbsey alma kadın dogum doktorum dahiliye yönlendirdi bana öyle verdi 5 günlük kullanımlık burun spreyi
ozgeyenigul Yasmiyy heh işte doktor değilsiniz, ben de tam onu diyorum. Benim gittiğim 2 doktor da kullanabilirsin bir sakınca yok dedi. O yüzden insanlara burada ilaç, hastalık gibi konularda yönlendirme yapmayın.
Yasmiyy ozgeyenigul siz kimsinizde emrivaki konuşuyorsunuz bu ne iprenç üslup doktorla birlikteyim ne verip vermediğini benden iyi mi bileceksin ayrıca ikinci defa yazdığımda hanfendiye doktoruna danış dedim sadecee görmek istediğiniz görmeyin terbiyesizlik yapmayın bilmediğiniz konularda emrivaki konuşmayın sanki ilaç kullanmak çok iyiymiş gibi desteklemeyin gibi
Yasmiyy ozgeyenigul 20 doktorla çalıştıysam 20 Side vermedi sana vermiş olabilir herkese verecek diye bir şey yok okyanus suyu da bir sprey ben onu önerdim ki onu da danış dedim öneri yani kadın öneriye açık olmasaydı yazmazdı kimseye illa şunu al bunu al diyemem
ozgeyenigul Yasmiyy burun spreyi kullanamazsın, yasak. yazmışsınız. Bu bir öneri değil hanımefendi. İsterseniz 100doktorla çalışın bu yine de sizi insanlara ilaç veya hastalıkla ilgili yorum yapabilecek konuma getirmez. ‘Yasak’ kelimesini bırakın doktoru kullansın.
lilasmom_ Ben kullandım 12 saatte bi kullandım mecburen, 1 haftayı da geçirme dedi doktor. O dönemde rahatlattı beni. Yazılanlara anlam veremedim özellikle burun spreyi neden yasak ki? Antibiyotik daha tehlikeli gibi ama onu bile zorda kalınca kullanıyoruz yani
Yasmiyy ozgeyenigul Allahım sabır ver birlikte çalıştığım doktorlerın hepsi yasak diyordu bi bildiğimiz var ki diyoruz ayrıca o beyninize girmiyor mu acaba ikinci açıklamam da doktora danışın dedim ya bu ne hasetlik durmadan laf atıyorsun kötü bir şey demedim kadına kullanmaması her açıdan iyidir bunda kötü bir şey yok . Bir şey bilmiyorsun bilene de laf söyleme .
Seymaa1008_ Lütfen sakin olalım🙏🏻 önerilere açığım elbette bu spreyin gebelik dışında da zararı olduğunu biliyorum ama ne denesem işe yaramadı bari çok büyük riskleri var mı öğrenmek istedim😊 Allah korusun bebişlerin sağlığından önemli değil büyük bir sorun yaratıyorsa kullanmam kesinlikle🤷🏻♀️