2_erkekannesi_ Kızlar hâlâ neden geçmiyor , çok şiddetli bir sekilde yanıyor midem , süt soda elma hepsini yapıyorum anlık kesiyor artik rahatsiz ediyor ve birşeyde yiyemiyorum ☹️💁
Lenasnmz Yastığını biraz yükseltip sol tarafına doğru uzanmayı deneyin, ve bana birde salatalık çok yardımcı oldu. 38+6 yim bugün.. bebek hareketlerim çok azaldı çok az donuyor falan korkuyorum biraz sizdede hareketlerde azalma var mi ?
2_erkekannesi_ Lenasnmz hareketleri artik kisitlaniyor yeri daraldı benim şuan bir sıkıntı yok uzandigim zaman oynuyor hic hissetmezsen doktoruna görün 🌸
Lenasnmz 2_erkekannesi_ var çok şükür hareketleri ama bir hafta önceye göre birden azalınca panik oluyorum, gece sabaha karşı gün içinde aralıklarla hıçkırıyor dönüyor itiyor v.s ama çok azaldı bunlar, çok hareket sonrası böyle bir döneme girmek can sıkıcı….
2_erkekannesi_ Lenasnmz çok normal canim ozaman benimkide öyle fazla eskisi gibi aman aman oynamiyor çünkü yer daraldi doğum kanalina iniyor yavas yavaş gün içinde benimde öyle hickiriyor ayaklariyla ittiriyor eskisi gibi olmaz sıkma canını 🌸