Rozii11 Kızlar bebeğin kıyafetlerini yıkıycam ama kimisi yumuşatıcı mutlaka kullan diyo kimisi gerek yok kullanma diyo ne yapsam bilemedim kullanmazsak nolur sizce
Minikgebe Rozii11 ne kadar kimyasal o kadar alerjen . Şart falan değil aksine kullanımı zararlı. En temiz içerikli sandığımız ürünlerde bile kimyasallar mevcut, o yüzden kullanmamak en sağlıklısı🙏🏻😊🫶🏻
Ebru_28 Rozii11 kullanmıyorum tavsiyede etmiyorum yumuşatıcı yıkamanın en sonunda işleniyor be az miktar su ile durulanıyor ikizlerim var alerjileri var bir cok seye doktorumuz özellikle belirtti tavsiye etmiyorum diye
Xxxmelodi666 Rozii11 kızıma 1 yaşına kdr kullanmadım kıyafetleri sertleştikçe yumuşatıcı gözüne sirke koydum kuruyunca koku kalmıyor
Rozii11 MrsMommyy1 dimi ya olabilirse ilk gebelik olunca insan bilemiyor ne iyi ne kötü gebe okulunda da gerek yok demişlerdi 😊
Minikgebe Rozii11 yok olmaz aksine zaten sıcak ütü vuruyorsunuz vs birde onların kumaşları bizimki gibi olmuyor çok daha kaliteli, o yüzden minicik parçalar yetişkin kıyafeti parasına satılıyor, içiniz rahat olsun🙏🏻😊🫶🏻
MrsMommyy1 Rozii11 ben kullanmadım bi kere kullandım çok koku yaptı ben bile rahatsız oldum bidaha kullanmadım
Nnoktaa Rozii11 kesinlikle kullanmayın. Yumuşatıcı yumuşatma özelliğine sahip değildir. Silikonlu kokuyu kumaşa yapıştırır arındırmaz. Kurutma makineniz varsa kurutmada kurutup yumuşaklık elde edebilirsiniz yoksa yumuşatıcı bölmesine 1 çay bardağı beyaz sirke ekleyebilirsiniz
MorKelebek54 Rozii11 yeni dogan deterjanlarda zaten yukusatici etkili diye biliyorum siveno oyle arastiridigm kadariyla. Ama uni baby de yukusatici da vsd yeniden odgan icin agir gelebilir kokusu en azindan 2 3 ay yumusatici olmadan kullanmak daha iui olir bence ki zaten kiyafetler sert olur diye korkuyosan korkma utulencek oldgu icin esneme yapar sartligi gider
ikiprensannesi53 Rozii11 çok az kullanıyorum ve ekstra durulama yapıyorum bizim camasirlarimizda aynı şekil ekstra durulama