Derennn700 Lamia65 ben bat 28 göğüslerim ağrıyor onun dışında hiç bişey yok bugünde idrarda köpürme vardı ama belirti mi bilemiyorum
Sinemneset Lamia65 benim 29 aşırı kasık bel ağrısı var oğlumu çok erken hissetmiştim ama adetim bir gün geçince test yapmıştım şimdi var mı bilemiyorum ama bu kadar ağrı diğeriyle aynı
rumoss_ Lamia65 bat 28-29 belki 30 bilemiyorum 😂 göğüs ağrısı bel ağrısı ara sıra geceleri batmalarım var 3gün önce test yaptım negatifti
Ozlm7 Derennn700 ya benim de 1-2 haftadan beri idrar da köpürme var neden acaba sizin nasıl bu da bir sebep mi
Derennn700 Lamia65 vala canım dediğim gibi bende sadece göğüs hassasiyeti var ama zaten benim regl öncesi oluyordu
Sinemneset Gkce27 ayın 17 sine kadar gün aşırı oldu artık sonra ağrıdan yapamadım bir şey zaten😂 yumurtlama gününü bilmiyorum
Sinemneset rumoss_ çok çok erken çıkmaz ki zaten testte çıksa mucize ben ilk hamileliğimde bunu çok yaptım erken erken test sonra bir gün geçti çıktı testte
Enen Lamia65 benim 27 si adet olacakmis gibi ağrım oldu dün bugün yok gibi ama genelde her ay her şey oluyor sonuç negatif biraz psikolojik sanırım bazı seyler ondan pek hamilelige baglamiyorum 😄😄
Sudenaz0105 Lamia65 gözle daha da net tabii erken test yapmaya karşıyım aslında kimyasal olabilir düşük olabilir herşey olur daha adet geçikmeden 🤷🏽♀️🥺