bercemsng Bugün doktor randevum vardı keseyi görmek için doktora gittim keseyi zor gördüm dedi endişeliyim acaba gebelik varmı yok mu arkadaşlar
tubik_ Cucu_01 ben de bugün tam 5 haftalığım, ne zaman gideyim doktora henüz gitmedim. Bir de çok hafif lekelenmeli var
Cucu_01 tubik_ valla ben 5+6 ydı gittim kese göründü sonra bana 8.haftanda gel bebek ve kalp atışı için dedi lekelenmen var ise hemen git Allah korusun en anızından ilaç ve ya fitil verir ihmal etme
bercemsng 11 Aralık beta 242 13 Aralık 433 çıktı Bugünde kontrole gittim keseyi görmek icen gel demişti öyle deyince doktor çok korktum Perşembe tekrar gel sabah beta testi sonrada tekrar bakacak
hatice__1 bercemsng betan düşükmüş ki 1000 üzeri olunca vajinal ultrasonda 3000-4000 üzeri olunca da normal ultrasonda görülür
Cucu_01 hatice__1 2354 dü öğrendim 4 haftalık denmişti sonra bir daha baktırmaskm 1 hafta sonra direk doktora gitmiştim o yüzden beta bilmiyorum ozamanki🥺
hatice__1 bercemsng Beta düşük olduğu için zor görmüş olabilir için rahat olsun eğer olmasaydı hiç görünmezdi
bercemsng hatice__1 evet geçen hafta çarşamba öyleydi gittim hesapladı bugüne randevu vardı kese görünür dedi . Bakincada keseyi zor gördüm dedi
bercemsng hatice__1 insallh öyledir Perşembe tekrar gek dedi .gerçekten çok zormuş Rabbim kimseyi ümitsizliğe dusurmesin
Nurcaseyler bercemsng keseyi görmek için beta 15000 lerde olmalı benimde betam 1000lerfrykrn gözükmemişti beklerim 1 hafta sonra gözüktü
Cucu_01 bercemsng yok ben diğer arkadaş yaznış ona yazdım canım lekelemme olayını sen içini ferah tut o haftalar da gayet normal kese görememe falan haftaya yine git görürsün❤️