Reyhankarabiber Ya bebek odası için kapı süsü yaptırmıstım ama şimdi instagram da gezerken bi tane sayfada çok uygun buldum bi tane daha https://www.instagram.com/p/BrI9DBVBNn-/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=bjgegj4jkt1m şu kapı süsünü de hastaneye alsam mı diyorum çok mu abartmış olurum sizce 😁
Elifffcik67 Reyhankarabiber ya bana çok amatörce yapılmış geldi sen bilirsin tabi ama daha sevimli daha profesyonel birilerini bulabilirsin sanki 🤗
Bulut77 Bence bir tane yeterli canım çünkü çokta kullanışlı bişey olmadıkları için 1 yeterli gibime geliyo 😊
Reyhankarabiber Bulut77 hastane odama ne koycam ama boş olsun istemiyrm evde ki süsünü mü götrsem ki ilk bebek ya çok heycnlym 🙈
Reyhankarabiber Ssseval sayfa da baksaniz bi hastane odama uygun Ne olabilir sizce fiyatları baya uygun sayfanın çünkü bayan yeni başlamış yardımcı olurum dedi
Reyhankarabiber Gmzcngi ayy kimse beğenmedi sizde baksaniz bi sayfaya hoşunuza giden olursa url atar mısınız sayfanın fiyatları çoğu sayfaya göre baya uygun da 😊
Gmzcngi Reyhankarabiber ne kadarki fiyatları canım? Ona göre başka şeyler öneriyim sana fiyat aralığında🥰
Reyhankarabiber Elifffcik67 olabilir canm bakınayım biraz daha 36 haftam bitecek çokta zamanım yok ama 😁😁
Havvamina Reyhankarabiber bende iki tane yaptırdım biri hastane odası için diğeri kapı süsü hemde duvar süsü gibi onu da odasında uygun bi dıvara asıcam inşaallah 😊
Reyhankarabiber Havvamina ben bi tane yaptırmıstım hastane biz süslüyorz demişti ama onların ki hiç hoş değil şimdi kendim yaptrsm mı diyorum
Havvamina Reyhankarabiber https://instagram.com/elizanzumra.tasarim?utm_source=ig_profile_share&igshid=i447fd05plkg Bi bakın isterseniz iki model farklı ise biri odasınn kapısına biri de duvara yatağın kenarına takılabilir bence içinize Sinen bişey olsun
Reyhankarabiber Havvamina ya bunları makinaya atamayız diye biraz almak istemiyorum yoksa çok güzeller bencede ama bu keçeden olanlar kısa programda yıkanıyo hep dikiş olunca zarar da gelmiyo 😁
Dmlaysun Reyhankarabiber ya sana bısey solıcem canım senı her seferınde bu sayfayı önerdıgınde görüyorum başka sohbetlerde sımdıde yenı sayfa buldum dıyosun ya sen yapıp satıyosun yada bı tanıdık ıstersen kandırma milletı müşterı toplamak için