annneoluyorummm Merhaba arkadaşlarım. Güzel anne ve anne adaylarım 🤍 sizler tetanoz aşınızı kaçıncı haftalarda oldunuz acaba ? Bilgilendirme yapalım hadi 🥰
mervemurat16 annneoluyorummm 24.cü haftamda tek doz oldum daha olmayacağım doktorum tek doz yeterli dedi.İlk iki gün kol ağrısı dışında hiçbir ağrım vs olmadı
LamiyaCetinkaya annneoluyorummm 27. haftada ilk dozu oldum, 1 hafta sonra 2. dozu olucam hiçbir yan etkisi olmadı, normalde ağrı ateş filan oluyormuş
NewbieMommy annneoluyorummm Doktorum tetanoz yerine karma aşı yaptırttı tek doz. (Tetanoz, difteri, boğmaca)
aysenurokutucu mervemurat16 10 yıl içinde olmuş muydunuz ben tek doz oldum kasım ayında şimdi aile hekimi hemşire ısrarla arıyor her gün iki dozuda olmak zorunda mıyız beni biraz rahatsız ediyor aşı
annneoluyorummm mervemurat16 bende 2021’de olmuştum aslında ama şuan hamilelikten dolayı yine iki doz olacakmışım 🤷🏼♀️
3438FG aysenurokutucu Ben iş yerimde 2 doz olmuştum. Birde şimdi bebek için yaptılar. Şuan bildiğiniz 3 dozum var 😂 Yani bende olmam aşı diye düşünüyordum çünkü kimi doktorlar 10 yıl içinde aşı olunduysa gerek duymuyorlarmış ama benim doktorum 1doz yaptırmam gerektiğini söyledi bende yaptırdım 🤷🏻♀️
aysenurokutucu mervemurat16 ne güzel size yeterli demiş doktorunuz ben aile hekimliğinde bir doz oldum 2. Doz için her gün alacaklı gibi arıyorlar
aslhnkrts9 annneoluyorummm 21. Haftada oldum, bende ilk gün hafif ateş ve baş ağrısı 2 gün kol ağrısı yaptı bir ay sonra tekrar çağırdı ikinci doz için
mervemurat16 _Tazeanne hayır olmadım doktorumda tek doz yeterli dedi zaten sağlık ocağıda aramadı 2.ci aşı için
NewbieMommy annneoluyorummm annneoluyorummm Bilmiyorum doktorum sadece tetanoz yerine bu 3lüyü tek doz vurdurmamı istedi
aslhnkrts9 annneoluyorummm ben bide sol koldan yaptırmıştım daha kötüydü sola yattığım için bi ay sonra sağ koldan yaptırcam o iki gün çok kötü ilk hiç bişey yokmuş gibi gelmişti bana