Maydogdu34 Kayrasmom_ hiç bilmiyorum maalesef. Doğum ücretleri ve muayeneler ne kadar ? Bezmialem fatih yerleşkesi normal 11.750 , sezeryanda 23 dedi. Tabi yılbaşında artacakmis yine. Uygun bı hastane arıyorum ben de 🙄
Ckdsakgl Kayrasmom_ orayı bılmıyorum ama avvılar anadolu hastanesınde takıplıyım orda yaptırdım arayıp fşyat bılgısı alabılırsınız veriyolar
Kayrasmom_ Maydogdu34 ben reyap hastanesinde takipliyim 580 tl muayne ücreti daha zam gelmemişti bi önceki gittiğimde büyük ihtimal oda artmıştır normal 16 sezeryan 18 diye okudum burda gidenler yazmıştı yeni yıl için fiyatları öyleymiş sanırım
Ahseney Kayrasmom_ yeni yıl için fiyatları böyle olucakmış dediniz yani Ocak şubatta fiyatlar böyle doğru mu anladım 😊
Kayrasmom_ Maydogdu34 gittiğimde tam net bilgi alıcam bende bakalım gerçekten çok yüksek diğer hastanelerde fiyatlar
Ahseney Kayrasmom_ bilgi aldınız mı acaba bende 6 ocakta gideceğim doğumum Şubat başı gibi gözüküyor inşallah fiyatlar nasıl olur tahmininz var mı?
Kayrasmom_ Ahseney ben burda birisi yazmıştı ordan gördüm bu cumartesi gidicem doğum fiyatlarıyla ilgili tam bilgi alıcam sizinlede paylaşırım
Kayrasmom_ Ahseney randevum iptal edildi doktorun ameliyatı çıkmış gidemedim bi sonraki haftaya kaldı malesef
Kayrasmom_ Ahseney merhaba ben bugün kontrole gittim erkene çektim randevumu fiyatlar normal doğum 16 bin sezeryan 18 bin mesai dışı olursa doğum ekstra 2 bin oluyormuş