Nesli46 Akıntım var diye muayene olmaya gittim ve 2 hafta önce yukarıda olan plasenta aşağı inmiş bide bağırsakta parlaklık var 17 hafta yaşayan varmı??
Nesli46 Tubik-23 benimkinde posterior yazıyor bebeğin arkasında tabandaydı normalde oraya kaymış ama zamanla bebek büyüdükçe çıkabilirmiş yukarı çıkmazsa mecburi sezeryan sezeryandanda korkuyorum ilk doğumum normaldi😓
Tubik-23 Nesli46 sezeryandan hiç korkma gerçekten rahat oluyor benim ilk previa idi mecbur sezeryan oldum smdide insllh çıkar yukari
Nesli46 Tubik-23 ablam oldu aynı zamanda yaptık doğumu 1 ay arayla ben ertesi gün normal doğum yapıp avmlerde gezdim eksikleri aldım ablam oturduğu yerden çocuğu bile başkasından istiyordu birisine muhtaç olmakta çok kötü acıyı geçtim acısında değilim zaten
Nesli46 dolunay__ inşallah çıkar yukarı istirahat et dedi büyüdükçe çıkabilir dedi ama çıkmayadabilir dedi istirahat etmekte ne mümkün çocuktan
dolunay__ Nesli46 vallah banda öyle dedi doktur sabırsızlıkla konturul gününu bekliyorum çıktımı diye çocuklar ev işi biraz zor cikar dediğin gibi ben 33 havtalik oldum sen
FatmaE Nesli46 detaylı ultrasonda bişey çıkmadı ama sonraki haftalarda bize de demişti bağırsaklarında parlaklık var diye 2 hafta sonra gittiğimizde kaybolmuştu zaten parlaklık tek başına önemli bişey değilmiş canınızı sıkmayın 😊
FatmaE Nesli46 Çok iyi anlıyorum özellikle ilk gebeliğinizse daha fazla panik olursunuz doktorunuzdan bizzat duymadıgınız sürece hiçbir söylenene inanmayın inşallah hemen toparlanırsınız 😌🙏