Susuu48 Ay ben çok heyecanlıyım her zaman geçtikçe birseyler oluyor bana. Size de öyle mi ya bide ilk gebelik ve sezaryen olacak biraz korku da var tabi Allah’m bekleyen herkesi tez zaman da evlatlarımıza kavuştursun.. 🤲
KuzeyinAnnesi10 Susuu48 36+4 canım ne zaman gelecek heyecanı daha kötü her an geldi gelecek diye düşünmek 😢
myprincessgirl Susuu48 çatı muayenesi oldunuz mu ilk gebelikse nerden karar verdiniz sezaryen olacağına
Gizem8 Susuu48 bebeğin hareketleri nasıl ya bende aynı haftadayım pek hareket etmiyor 2 gündür korkmalı mıyım @KuzeyinAnnesi10
Susuu48 KuzeyinAnnesi10 Rabbım zamanında sağlıklı bir şekilde nasip etsin canım ama tatlı şeyler bunlar bence :)
Susuu48 Ceren1993 hepsi bir arada aynen ama en çok da o doğumdan bir gece önceki geceyi çok merak diyorum bende :)
Susuu48 myprincessgirl hayir olmadım ben zorunlu sezaryen olacağım belimden ameliyatım var Dr normal doğum olmaz dedi bana
KuzeyinAnnesi10 Susuu48 Amin canım hepimize kolaylık versin rabbim. Tatlı güzel ama stresli korkuyla duruyorum ne yaşayacağını bilmemek korkutuyor
Susuu48 Gizem8 canım arada oluyor o merak etme şimdi hem ağırlaştı hemde içinde yeri daraldı ama bir kaç gün daha sürerse git Dr yine de zaten her hafta çağır miyormu
Gizem8 KuzeyinAnnesi10 kanala indiğini nasıl anlarız acaba benimki bi de yan duruştu transvers diyorlar
Ef1001 36+5 ne gece ne gündüz asla durmuyor inanılmaz hareketli ne ara uyuyor bilmiyorum 🙈 cumartesi sezeryan günü alacağız makat geliş bebeğim 🩷
askileannesi3 Susuu48 bende bugün tam 36 oldum.her şeyin hayırlısı insaAllah sağlıkla Rabbim kucagimiza almayı nasip etsin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 tek düşüncem ve stresim bu 🥲
KuzeyinAnnesi10 Gizem8 lekelenme yaşamaya başladım kan geliyor. Ve yürürken aşağıda ağrı iğne batmalari oluyor can yakıyor ağırlığı hissediyorsun karnın da aşağı inmiş oluyor canım. Akıntı çoğalır azar azar tuvaletin gelir
Susuu48 Gizem8 olmadı yarın git aslında her haftaya indirmesi lazım son haftalar olduğu için ama korkma icerde yeri daraldı kilo aliyor hızlı bir şekilde ve sen çok ayakta iş yaparsan o genelde uyuyor oluyor zaten
KuzeyinAnnesi10 Gizem8 az çok hissediyorsan gitmene gerek yok canım eskisi gibi hareket etmesi imkansız 3 kilo neredeyse şuan zor hareketleri
Susuu48 Gizem8 mesela benimde çok hareketli değil ama arada toplanıyor çoğunlukla uyuyor ve ben dinlenince hissediyorum hareketlerini
Gizem8 KuzeyinAnnesi10 hımm. Bu dediklerin bende yok canım aman Allah hepimize kolay doğum versin yaklaştıkça daha mı paranoya oluyorum bilmiyorum
Umran98 Ayy ben de 36+1 her an yokluyorum aşağı indi mi bugün doğurur muyum diye çok ağırlasmaya başladı aşırı bel ağrısı var ve beni mahvediyor