Ezgi0101 Kızlar kaçıncı haftada duydunuz kalp atışını ben 8 haftalığım cuma günü randevum var kalp atışını duymaya gidecez umarım herşey yolundadır 🥰
Ezgi0101 Halidee ayy inşallah bizde duyarız ilk bebeğimde bizde o civarlarda duymuştuk ama doktorum bu haftaya randevu verdi bakalım inşallah duyarız 🥰
Ezgi0101 Mihrimihre çok güzel erken duymuşsunuz bende özele gidiyorum doktor 5.haftada alttan bakarsak duyarız dedi ama gerek yok herşey yolunda dedi bu haftaya randevu verdi bakalım inşallah duyarız ☺️
Ezgi0101 Angel161023 ooo harika çok erken duymuşsunuz ben ilk gebeliğimde de 7.hafta civarı duymuştuk
Mihrimihre Ezgi0101 biz hiç alttan baktırmadık karından dinlendi benim bencede acele etmeye gerek yok
Ezgi0101 KFeyza_ şuan 3 yaşında bir kızım var ☺️ 2020 yılında doğum yaptım ama sanki ilk gibi yaşıyorum bu hamileliğim çok farklı 🫢 hep derlerdi her hamilelik başka oluyor diye gerçekten çok farklı herşeyiyle🥰
KFeyza_ Ezgi0101 benimde 2020 doğumlu bir oğlum var şuan gebeyim yeni bu hamilelikte gerçekten çok farklı gerçekten
Angel161023 hatice__1 duyarsın duyarsın duyulmazsa 1 hafta sonra gel der zaten ama her gebeliğe göre değişir işte bu yorumlarda da gördüğün gibi :)