aslii57 Kızlar haftaya pazartesi detaylı randevum var 22 haftalik olucam. Dataylida neye bakıyorlar biraz korktum ya koru bişey çıkarsa diye. Bide yüzünü falan net görür muyuz belli olur mu ? Kendi Dr um gösteriyor ama çok belli olmuyor. Perinatoloji de ki Dr un cihazları daha iyi olur diye düşünüyorum. Yaptıranlar beni bı aydınlatsın 😄
Aseer aslii57 bebeğinizin herşeyine bakıyorlar. Kalp, böbrek,beyin,eller aklınıza gelen tüm organlara. Biz maalesef kızımızı net göremedik, eli hep yüzündeydi,dr çok uğraştı ama asla poz vermedi.33+5 iz durum hala aynı asla net göstermiyor yüzünü.
birLinaannesi aslii57 bende 10 gün sonra gideceğim kızımı detaylı ultrasonda görmeye 🥹 21. Hafta başında olmuş oluyoruz. İnşaAllah uyumaz. Her randevumuzda uyuyor sağ olsun meraktan çatlayacağız babasıyla🙈😂
Lalemmm12 aslii57 devlete gidiyorsan şans eseri bebeği güzel görmen bizimki devletti mesela bebek 12 haftalık minnacık biz zayıf falan diyorduk özele gittik bebeği tam net gösterdi doktor işte hastane farkı
aslii57 Aseer ay inşallah kötü bişey duymam biraz korkuyorum. Ama yüzünü görmeyi de çok istiyorum çok merak ediyorum 🥰
Esmam_ela25 aslii57 ben bilmiyorum özelle gitmek istemedim ocakta detaylı var daha iyi olur diye düşündüm bu arada Allah bağışlasın bebişini 😗
Moonlight7 Bütün organlarına parmak sayılarına dahi bakıyorlar kilosu boyu kafa çapı servşkal uzunluk vs hepsine tek tek bakılıyor benim yarım saat sürmüştü yüzünü de gördüm şükür kolları yanlardaydı ama doktorum güzel bir şekilde ayarlayıp resmini verdi cihazları daha iyi oluyor onların 😊
aslii57 Moonlight7 ya umarım benim minnoş da gösterir tok karna ve tatlı biseyler yiyerek gelin dediler 🙂
aslii57 birLinaannesi benimki uyumuyor genel de haraketli bacak bacak üstüne atıp yatiyo 😄 ama yüzünü çok merak ediyorum tabi sağlıklı olsun önemli olan o ama 🥰
aslii57 Lalemmm12 yok özele gideceğim özel takipliyim bı kere devlete gittim bana bebeğin eşi aşağıda dedi çok korkuttu normal doğum yapamazsin vs özeldeki Dr a gittim hemen öyle bişey yok falan dedi bidaha da devlete gitmedim