Asena12 23 haftalık hamileyim bebeğimin haraketlerini hissediyordum dünden beri hissetmiyorum bu haftalar da bebek hareketleri düzensiz mi olur yaşayan varmı bu durumu yardımcı olur musunuz
Eflinlina Asena12 ben coğu kez sağlık ocağina gittim bu durumdan ötrü bir gün var 3 gün yok gibiydi bide cok az atmalar vardi korkuyordum ama şimdi 34 haftam bitmek üzeri maşallah yerinde durmuyor korkmayın bence😂
11-02- Asena12 bu haftalar da düzensiz olur cnm bende o haftalarda sürekli hastanedeydim düzensiz olduğu için 30. Haftadan sonra düzene girdi benim hergün hissediyorum şimdi
seymaa7 Asena12 ben 18den beri her gün hissediyorum ama 23.haftalarda 1-2 gün hissetmediğimde hastaneye gittim 4 saat hissetmesen bile gel demişlerdi
Asena12 Eflinlina Maşallah Rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin umarım haraketlerini hissederim de rahatlarım çok stres yaptım çünkü 🥹
Ymnjunior Asena12 canım Türk kahvesi içip sol tarafına yat yine hareket olmazsa çikolata ye yine sol tarafına yat hareket yoksa bi sağlık ocağına görün Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻
yenimama Asena12 20haftam yarin olucaq bende oyle bir gun hiss ediyorum 2 gun yok korkuyorum biseymi oldu diye😔