Kubuss51 Kızlar benim 1 yaşında kızım var ve 3 aylık hamileyim bu doğumumuda yapınca bi daha düşünmüyorum nasip kısmet tabide onları büyütüyüm yeter inşallah ama sonrasında nasıl korunmam lazım fikir verirmisiniz😊
Hopefulmom Kubuss51 spiral taktırabilirsiniz ben memnunum şuan ama ilk zamanlar adeti çoğaltıyor sonra düzeliyor en etkili yöntem spiral+ kondom bence
Gizem34_ Kubuss51 ben bunu doktora sorduğumda en iyi korunma yöntemi ilişkiye girmemek demişti 😂😂 sağolasın çok yardımcı olmuştu kendisi 😂
Kubuss51 Derinnmom onuda eşim kullanmak istemiyor canım ya bende diyorum sprail ki taktırsam doğum yapınca doktora danışıcam artık neyi uygun görücek
Minigiim-vebenn52 Kubuss51 prezerv de tam korumuyo ki riskli ablam öyle hamile kalmıştı yırtılıyomus En iyisi spiral taktırmak ya da dikkat edip geri çekilme yine
Derinnmom Kubuss51 benim eşimde bi kaç defadır korunmasız istiyor hamileyim diye çok üstünde durmuyorum ama alışacak diye korkuyorum 😂😂 spiral adeti çok bozuyor diyorlar memnun olanda var bilmiyorum
Minigiim-vebenn52 Derinnmom son haftalar korunmasız olmak daha iyiymiş sanırım uyarılma oluyomus doğumu tetikliyomus
Derinnmom Minigiim-vebenn52 evet bende son haftalar yapıcam öyle, ben 2 hafta önce felan yanlışlıkla eşim korunmadı çıkacaktı olmadı anlık işte anla 😂😂 sonra bende yanma ve yeşil akıntı oldu. Bol bol su içtim geçti şuan iyiyim
Kubuss51 Hopefulmom Aynen canım doğumdan sonra gidip doktora danışın bende sprail taktırıcam büyük ihtimal diğer korunma yöntemlerine pek güvenemiyorum