Bebisliiii 35+5 günlük hamileyim bebek kiyafetelrini daha yeni yikiycam Dalan roxy deterjan aldım bu toz 30 derece de eriyor mu kullananlar bilgi verebilirmi
zge_frdi Bebisliiii ben hepsini yıkadım canım hicbir sey kalmadi bazilarini extra iki kere duruladim bazilarini bir kere hepside ayni çıktı
DamlaFatih Bebisliiii yarım çay bardağı ile 30 derecede 30 dk yıkadım hiç tanecik falan bırakmadı hatta içim rahat etsin diye tekrar bi durulama daha yaptım bence o kalıntı olanlar ölçüyü fazla koyuyor olabilir ☺️
Janset2105 Ben hiç memnun kalmadım çok tanecik bıraktı 2 kere durulattım uni baby sıvı aldım sonradan onunla yıkadım bir sefer güzeldi
Aysun2834 Bebisliiii bence çok gazla ben bir yemek kaşığı kadar koyuyorum zayen işk yıkama olucak çok koymana gerek yok
DamlaFatih Irmakmirayinannesi ben ayrı ayrı attım riske girmedim sonuçta daha hiç giydirmedim bişey olursa çok üzülürüm 😂
Aybice Ben de tereddüt ederek kullandım ama çok memnun kaldım. 34 haftalık hamileyim bebeğimin tüm kıyafetlerini koyu ve açık renk şeklinde ayırarak 30 derecede kısa program yıkadım ekstra durulamaya da gerek kalmadı ama ben daha önce bir yerlerde granül şeklinde olmasının erimeyi zorlaştordığını okuduğum için bir kapta sıcak suyla biraz eritip yoğun bir karışım elde ettim bunu deterjan gözüne koydum ve çalıştırdım. Hiç rahatsız etmeyen temizlik kokusu var ayrıca çamaşırlar da yumuşacık oldu ben memnun kaldım yani siz de bu şekilde kullanabilirsiniz
Merve201119 Bebisliiii eriyor canım ben 30 derecede kısa programda yıkadım herşeyini kalıntı filanda bırakmadı hiç iki çocuğum daha var onlardada hep bu markayı kullanmıştım çokta memnunum
Sinem1051 Irmakmirayinannesi yumuşatıcı bölümüne bişey koymuyo musunz uni baby dalin gibi olanlar da mı kullanılmıyor
Smye Bebisliiii sıcak suda bardagın içinde erittim canım anca kurtardı makinem de çok iyi bu arada erimiyor az da olsa kalıyor