Nur5516 Mevlude_Sahin meyve yiyeyim birde Kahve içinde uzandım az bi hareket hissettim şükür teşekkür ederim ☺️
Mevlude_Sahin Nur5516 İnsan korkuyor gerçekten ama bazen çok hareket ederler bazen az. Ama az da olsa hareket etmesine sevindim ☺️ sağlıcakla kucağınıza alırsınız İnşAllah
Nur5516 asel_asl sağ sola bastırdım biraz bide kahve içinde soluma uzandım biraz kıpırdadı sanırım uyuyor 😄 az cok kıpırtı hissedince rahatladım şükür Teşekkür ederim ☺️
Ilaydagktp Nur5516 bence çikolata falan ya benim bebeğimde maşallah oldukça hareketli bende video ne çekiyorum baya 29+5 bende bekle stres yapma ayaklarını yüksek tut çikolata ye hareket ediyor benimki o zaman
Nur5516 e_blue_sky_a aslında yorulmadım rutin ev işleri yapmıştım ama sanırım uyuyor veya arkası dönük
AleynaResul Nur5516 sütlü tatlı yemeni öneririm şekerin varsa benimde sınırda çünkü bebeğiniz tat seçiyor da olabilir benim beyfendi çikolata seçiyor mesela meyve suyu asla sevmiyor olabiliyo yani 😃
Nur5516 AleynaResul onuda denerim 😀biraz hareket etti suan Vişneli meyve suyunda baya hareketli oluyor ama içemiyorum şekerden dolayı arada korkutuyor bebişler😍
AleynaResul Nur5516 benimkisininde hareketleri yavaşladı 3 gündür kanala indi sanırım sancım oluyo çünkü ayy hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza 🥲
Nur5516 AleynaResul amin inşallah Şükür ben hissettim özellikle akşam yemek sonrası canlandı baya arada korkutuyor minikler 😀